NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Weet iemand toevallig een (klein) huis te koop op de campagne van de Gers (32)? Het mag absoluut een opknapper zijn als de locatie (calme et tranquille) maar goed is.

Salut,
Karin

Weergaven: 618

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20120925, Midi-Pyrénées, Woningen Gevraagd

Reactie van Theo van den Berk op 26 September 2012 op 0.49

Hallo Karin. Moet het a la campagne in de Gers zijn of mag het ook Lot et Garonne (47) zijn ?

En dan tussen Bergerac en Agen.

Groeten, Theo.

Reactie van Karin Dijkmans op 26 September 2012 op 8.24

Alice, bedankt voor je reactie. De site van le bon coin heb ik in mijn favorieten opgeslagen!

Groetjes,
Karin

Reactie van Karin Dijkmans op 26 September 2012 op 8.27

Beste Theo,

Wij zoeken echt alleen in de Gers (liefst rond Eauze), maar toch bedankt voor je reactie.

Groetjes,
Karin

Reactie van Charlotte Stapel op 26 September 2012 op 13.39

hallo Karin, wat leuk dat je naar deze regio wil verhuizen (althans dat neem ik aan). Ik weet wel iets te koop en zou je ook kunnen helpen als je eventueel via leboncoin iets vindt. Ik heb hier zelf het wiel nogmaals uit moeten vinden wat dat betreft en dan is het plezierig om iemand te kennen die je behulpzaam kan zijn. Laat maar weten wat je zoekt en of je daarbij van mijn hulp gebruik wilt maken. A bientôt....Charlotte

Reactie van Henny RIBBINK op 26 September 2012 op 15.49

kijk op www.gers-property.net of geef een zoekopdracht door naar gersproperty@orange.fr
meer dan 20 jaar ervaring , succes, Henny Ribbink

Reactie van Karin Dijkmans op 26 September 2012 op 15.56

Hoi Charlotte.
Ik ben benieuwd naar het huis wat je te koop weet. Ik heb al een poosje in de Gers gewoond dus ben wel bekend met het een en ander. Een huis(je) zoals ik dat zoek, is niet altijd via makelaars te vinden, dus vandaar mijn vraag. Zoals ik al aangaf, is de locatie voor mij het belangrijkst. Lekker op de campagne, rustig en liefst met een leuk uitzicht. Nogmaals, het mag best een huis zijn waar nog werk aan zit.

Laat me maar weten wat je op het oog hebt......

Groetjes,
Karin

Reactie van Karin Dijkmans op 26 September 2012 op 16.00

Beste Henny,
De door jou genoemde site houd ik al een tijdje in de gaten, maar heb nog niets van mijn gading gevonden.

Karin

Reactie van Charlotte Stapel op 26 September 2012 op 16.02

Je geeft aan dat je in de buurt van Eauze zou willen wonen. Hoe groot is dan de actiradius? Ik" heb" enkele huizen van vrienden hier die ik te koop weet. Hangt ook een beetje van het budget af. Kun je mij daar iets meer over vertellen? Dan kan ik je wellicht een foto (laten) toesturen van een/hun huis. Ik hoop van je te horen. groet Charlotte

Reactie van Karin Dijkmans op 26 September 2012 op 16.19

Hallo Charlotte,

Budget is lastig te zeggen. De prijs die ik voor een huis wil betalen hangt van verschillende factoren af. M.a.w. ik sta open voor (bijna) alles. Dus laat die foto's maar komen (karin.dijkmans@live.nl)!
Alvast bedankt voor je moeite.

Karin

Reactie van Karin Dijkmans op 26 September 2012 op 16.20

Alice, ik heb al menig maal vertoefd in Eauze en nog nooit overlast ervaren van Nogaro, hoor. Voor mij iig geen reden om daar niet te willen zijn.

Karin

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0