WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Wijnproeverij (Cave Banyuls) in de Lot bij u thuis aangeboden

Beste Nederlanders in de LOT regio,


Sinds october werk ik voor de Cave Banyuls, een wijn uit zuid Frankrijk bij de voet van de Spaanse Pyreneen en aan de Mediteraanse zee. Wij verkopen de wijn alleen bij de mensen thuis (geen verkoop aan supermarkten of slijterij). Het is een specifieke wijn, alles is met de hand gedaan en een van de eerste AOC's uit Frankrijk (1936). We bieden daarom een 'dégustation' aan bij de mensen thuis aan om ermee kennis te maken. (Ik ben verantwoordelijk voor de LOT). Er zitten verder geen verplichtingen aan, maar hopelijk zijn jullie overtuigd om u (of een ander) er een plezier mee te willen doen.


Achtergrond informatie over mij.
De reden dat ik bij Banyuls (zie www.Banyuls.com) ben gaan werken, is omdat ik kennis op wil doen in de wijnwereld, maar wel met wijnen die op zn minst van "l'agriculture raisonnée" komen. Daarbij wil ik mij in de toekomst ook meer bezig gaan houden met de verkoop van locale produkten (kwaliteit, traditie, savoir faire, etc) i.t.t. tot industriele produkten die vaak die kwaliteiten missen.

Daarbij woon ik sinds een paar maanden in Frankrijk (Sarlat) bij mijn Franse vriendin. Hopelijk zijn jullie geintereseerd in een "dégustation", jullie zouden mij er een plezier mee doen om in zuid-Frankrijk mijn draai te vinden (eerste Franse fulltime baan!). Maar nog belangrijker is als ik mensen blij kan maken met de wijnen die ik aanbied.


Schroom niet als u mij nog vragen wilt stellen.
Met vriendelijke groeten,

Thijs Strubens
Sarlat la Canéda
033.6 27 29 17 68

Weergaven: 105

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Midi-Pyrénées, Te Koop Aangeboden

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...