Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Gezocht: woning, werk en fietsmaten, La Provence/ Alpes Maritimes

Ik ben op zoek naar een woning en werk in de omgeving van La Provence en de Alpes Maritimes. Ik ben notarieel jurist en goed thuis in het ruimtelijk bestuursrecht (la loi de zonage). Ik zou het leuk vinden op een boerderij te werken, maar ook huishoudelijk werk ga ik niet uit de weg. Daarnaast ben ik nog steeds een fervent wielrenner en ik fiets graag in de bergen. Ik zoek ook mensen die met mij in de bergen of in Frankrijk willen fietsen. Zouden misschien tochten kunnen organiseren. Ik heb in de jaren tachtig en negentig veel in de bergstreken van Frankrijk gefietst en menig keer Heerlen-Alp d'huez, georganiseerd door de KNWU, gereden

Ik hoop snel positieve reacties te krijgen en binnen afzienbare tijd naar Frankrijk kunnen afreizen een nieuw leven te starten.

Weergaven: 830

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20150606, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Werk Gevraagd, Woningen Gevraagd

Reactie van inge van der sluis op 7 Juni 2015 op 11.45

kijk eens op www.emplois-espaces.com en dan onder provence alpes cote d'azur. Misschien zit er een leuke baan bij??

Reactie van inge van der sluis op 8 Juni 2015 op 12.27

reactie svp?????

Reactie van Nicolas op 8 Juni 2015 op 14.14

Goedemiddag Inge,

Ja, dank voor de site. Ik kijk er vanavond naar. 

Groet,

Nicolas

Reactie van inge van der sluis op 8 Juni 2015 op 15.26

graag gedaan!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden