NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Aankomend schooljaar ga ik ga studeren in Parijs en daarom zoek ik een kamer in Parijs voor de periode van 1 september 2010 tot eind juni 2011. Het liefst woon ik in co-location. Als u iets heeft, mag u me dat natuurlijk op ieder moment laten weten! Alvast bedankt!

Weergaven: 201

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Parijs, Woningen Gevraagd

Reactie van Angélique Nieuwdorp op 15 Maart 2010 op 18.31
Hallo Kiki,

Per 1 juni heb ik een appartement te huur waar je makkelijk met iemand kunt 'samen' wonen. Er zijn 2 kamers, een douche en wc in een aparte ruimte en een keuken. De gezamelijke ruimte is vanuit iedere kamer te bereiken zonder de andere huurder te storen.

Het appartement is in het 17e arrondissment op loopafstand van de Arc de Triomphe (metro Charles de Gaulle Etoile). Er is een telefoon en internetverbinding en het appartement is volledig gemeubileerd.

De huur is 1500 euros per maand excl. charges. Je kunt als student/stagiaire huursubsidie aanvragen.

Het appartement wordt in mei helemaal gerenoveerd.

Als je interesse hebt kun je me bereiken per mail: nieuwdorp@me.com of per telefoon: +33674862810
Reactie van Kiki Baumann op 7 Mei 2010 op 12.21
Hee Claire,

Ik heb misschien een openingetje voor een mooi appartement in Parijs, dichtbij de Eifelltoren. Ik was eigenlijk benieuwd of jij nog interesse hebt in co-location. Het appartement is namelijk als ik er alleen in ga 850 euro, en als ik samen met iemand ga 1000 euro, dus dat scheelt een hoop. Subsidie van de CAF zit er natuurlijk niet bij, dat gaat er dus nog vanaf. Laat maar even weten

Groetjes Kiki!
Reactie van Kiki Baumann op 19 Augustus 2011 op 11.49

Hee Mirjam!

Mijn berichten over de appartement in Parijs gaan al terug naar mei 2010: wat betekent dat ik ondertussen mijn verblijf in Parijs er al weer op heb zitten :). Ik heb geen contacten lopen met mensen die in Parijs wonen en die een kamer over hebben, maar ik kan je wel wat sites geven waarop je kunt kijken :

www.partager.fr

www.crous.fr

Misschien kun je hiermee verder. Je hebt wel goed dat het het makkelijkst is om via via een kamer te vinden.

Heel veel succes in je zoektocht naar een kamer en veel plezier in Parijs alvast!

Groetjes Kiki

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0