NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Woningruil Kerst - ik zoek woning in NL, u kent misschien iemand die in de Drôme kerst wil vieren?

Dag beste lezer, lezeres,

Betreft: Woningruil Kerst - ik zoek woning in NL, voor een of twee personen.

U kent misschien iemand die in de Drôme kerst wil vieren, (of juist de kerst wilt ontvluchten)?

Zoek voor deze kerst 2015 een woning in het groen of bij groen (want ik heb een hond, en ik houd van rust en kalmte). Mijn voorkeur gaat uit naar een woning in de driehoek Utrecht-Amersfoort-Arnhem. Ik kom met een hond, en mogelijk met een tweede persoon.

Ben een niet-roker, en wil bij woningruil ook uitsluitend niet-rokers in mijn woning hebben. Mijn woning is geschikt voor twee personen, en ligt in een dorp in de Drôme, in een denkbeeldig vierkant ten oosten van de lijn Valence-Montélimar.

In mijn instellingen heb ik aangegeven dat ik reacties wil goedkeuren voordat ze gepubliceerd worden. Aangezien ik niet elke dag op deze site ben, en ook andere bezigheden heb, (waaronder werk), kan het soms even duren voordat ik uw reactie heb gelezen, en reageer.

Met vriendelijke groet,

Marco Siebel

Weergaven: 672

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20151021, Rhône-Alpes, Woningruil

Reactie van edith janzen op 22 Oktober 2015 op 9.36

Als een ruil niet lukt, kun je in NL goed terecht in huisjes/B&B e.d. via de VVV sites veel adressen te vinden. Niet alle voorzieningen kunnen een huisdier ontvangen. Het staat er wel bij. Succes.

Reactie van Akke Knape op 22 Oktober 2015 op 12.12
Marco, je bericht gelezen. We wonen zelf in de Drome (Portes en Valdaine) dus geen woning ruil. Wel zou je van 14 - 28 december gebruik kunnen maken van ons vakantiehuisje midden in de bossen tegen de kroondomeinen aan. Kijk maar op de zoekterm op de site is Daar ik zelf kan inboeken is de prijs voor de kerstweek € 300,-- en voor 14 dg samen € 500, inclusief alles. Hond van harte welkom.
Met vriendelijke groet,
Akke & Robert Knape (akkeknape@gmail.com)

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0