NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Voor mijn werk moet ik schrijven aan een paar opdrachten. Ik heb hier vanaf 23 december a.s. twee weken voor uitgetrokken en ik wil me hiervoor terugtrekken op het Franse platteland. Wie zoekt er een oppas voor hond of kat of voor het huis? Ik moet maandag 7 januari weer fris achter mijn bureau in Nederland zitten. En...mocht het je interesseren: we kunnen ook ruilen. Ik heb een appartement in Amsterdam-Buitenveldert, comfortabel en van alle gemakken voorzien, voor 2 personen. Interesse? Mail mij op bos.herbert@gmail.com

Weergaven: 696

Rubrieken,klik voor meer berichten in dezelfde rubriek

20181205, Woningruil

Reactie van gerrit worst op 6 December 2018 op 17.10
mogelijk ook op huizenoppassite.nl Hier staat een a opasadres in Frankrijk vanaf 22 december voor 2 weken.
Reactie van La VV op 9 December 2018 op 9.41

Hai Herbert wij hebben echt interesse ik heb je een email gestuurd. mvg

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

-

Google advertenties

© 2019   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0