Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Voor mijn werk moet ik schrijven aan een paar opdrachten. Ik heb hier vanaf 23 december a.s. twee weken voor uitgetrokken en ik wil me hiervoor terugtrekken op het Franse platteland. Wie zoekt er een oppas voor hond of kat of voor het huis? Ik moet maandag 7 januari weer fris achter mijn bureau in Nederland zitten. En...mocht het je interesseren: we kunnen ook ruilen. Ik heb een appartement in Amsterdam-Buitenveldert, comfortabel en van alle gemakken voorzien, voor 2 personen. Interesse? Mail mij op bos.herbert@gmail.com

Weergaven: 747

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20181205, Woningruil

Reactie van gerrit worst op 6 December 2018 op 17.10
mogelijk ook op huizenoppassite.nl Hier staat een a opasadres in Frankrijk vanaf 22 december voor 2 weken.
Reactie van La VV op 9 December 2018 op 9.41

Hai Herbert wij hebben echt interesse ik heb je een email gestuurd. mvg

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden