NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Lieve mensen,

Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen. Ik ben Simon Fakkert en werk als model. Op dit moment werk ik al een tijdje in New York. Nu wil ik me graag permanent in Parijs vestigen en ben al een tijd aan het zoeken  naar geschikte woonruimte. Helaas het lukt nog niet. Nu kom ik 15 oktober al naar Parijs... en ja geen woonruimte...

Wie kan mij verder helpen?

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Met vriendelijke groet,

Simon Fakkert

Weergaven: 534

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20181001, Parijs, Woningen Gevraagd

Reactie van Robert op 1 Oktober 2018 op 21.31
Simon,
LEBONCOIN
SELOGER
PARAVENDU
zijn de moeite waard!
GOOD LUCK!
Reactie van Simon Fakkert op 1 Oktober 2018 op 22.47

Dag Robert,

Hartelijk dank voor je reactie. Ik ken de sites maar als"buitenlander' is het lastig om als huurder binnen te komen. Mijn ouders willen bijvoorbeeld wel garant staan, maar max voor een half jaar. Ook kan ik max 1000 euro huur betalen.

Maar wie weet.... ik blijf zoeken!

Reactie van Robert op 1 Oktober 2018 op 23.36
Simon, in COLOCATION moet het lukken, denk ik.
Reactie van van 't hoff op 2 Oktober 2018 op 10.18
Ha Simon ik heb een kamer beschikbaar in mijn appartement waar per 1 november na 3 jaar mijn huurster Louise vertrekt . Zelf woon ik niet in Parijs maar in Nederland en wordt het appartement door vnml door mijn kinderen voor week-enden gebruikt . Als je het wat cind kun je mij contacteren op th.vthoff@van-uden.nl
mvg Thierry
Reactie van Simon Fakkert op 2 Oktober 2018 op 10.38

Ik ga u zeker contacteren. Hartelijk dank voor uw reactie

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

N26 via NLFR (win-win-win)

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0