NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Zoekt Marloes die op een bericht van mij heeft gereageerd

Hallo,

Ik ben op zoek naar Marloes die in maart op een geplaatst berichtje van mij heeft gereageerd. Ik had mijn emailadres aan haar gegeven, maar daarna is het niet gelukt contact op te nemen. Ik ben Froukje, heb een Frans vriendje en woon sinds oktober in Frankrijk. Ik had wat vragen over papieren etc. die ik moet regelen als ik een baan vind. Hopelijk kun je reageren op mijn berichtje Marloes, want jij zei dat je in dezelfde situatie zat en al het een en ander had uitgezocht.

Groetjes Froukje

Weergaven: 64

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Werk Algemeen

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0