NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Hallo

In mei wil ik richting frankrijk vertrekken ben al een tijdje op zoek naar een geschikte accomodatie en/of job , mijn zoektocht heeft tot nu toe niks opgeleverd.
Vandaar mijn vraag, ik zelf ben een alleenstaande 60-jarige actieve dame die een onderkomen zoekt in het zuiden van frankrijk, mag ook in een bestaande lokatie (vb chambre d'hote /hotel, ) zijn waar ik hang en spandiensten kan verrichten en waar ik tevens tijdelijk onderdak kan genieten , ondertussen uitkijkende naar een woning.
Mijn kennis van de franse taal is goed, wie oh wie kan mij helpen???????

groetjes

Huguette

Weergaven: 148

Rubrieken,klik voor meer berichten in dezelfde rubriek

Provence-Alpes-Côte d’Azur, Woningen Gevraagd

Reactie van tinka algrain op 22 Maart 2010 op 22.33
graag contact opnemen met annelise: annelise.kes@gmail.com
Reactie van Kiek van Kempen op 23 Maart 2010 op 9.17
Ik heb een B&B (chambres d'hotes) in Zuid-West Frankrijk (vlak bij St. Emilion) en zoek iemand die in het afzonderlijke B&B stuk van mijn huis wil wonen vanaf 15 oktober t/m 15 februari/maart, tegen betaling van verwarming electriciteit en water. Gedurende die tijd ben ik soms tijden afwezig en heb dan hulp nodig bij het verzorgen (2x per dag eten geven) van mijn 2 zelfstandige lieve poezen.

Zou dat iets zijn voor U. Helaas kan het niet eerder dan oktober beginnen want het is een actieve B&B, dus ik heb iedere kamer nodig.
Ik hoor het graag.
Kiek

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

-

Google advertenties

© 2019   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0