NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Hallo

In mei wil ik richting frankrijk vertrekken ben al een tijdje op zoek naar een geschikte accomodatie en/of job , mijn zoektocht heeft tot nu toe niks opgeleverd.
Vandaar mijn vraag, ik zelf ben een alleenstaande 60-jarige actieve dame die een onderkomen zoekt in het zuiden van frankrijk, mag ook in een bestaande lokatie (vb chambre d'hote /hotel, ) zijn waar ik hang en spandiensten kan verrichten en waar ik tevens tijdelijk onderdak kan genieten , ondertussen uitkijkende naar een woning.
Mijn kennis van de franse taal is goed, wie oh wie kan mij helpen???????

groetjes

Huguette

Weergaven: 169

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Provence-Alpes-Côte d’Azur, Woningen Gevraagd

Reactie van tinka algrain op 22 Maart 2010 op 22.33
graag contact opnemen met annelise: annelise.kes@gmail.com
Reactie van Kiek van Kempen op 23 Maart 2010 op 9.17
Ik heb een B&B (chambres d'hotes) in Zuid-West Frankrijk (vlak bij St. Emilion) en zoek iemand die in het afzonderlijke B&B stuk van mijn huis wil wonen vanaf 15 oktober t/m 15 februari/maart, tegen betaling van verwarming electriciteit en water. Gedurende die tijd ben ik soms tijden afwezig en heb dan hulp nodig bij het verzorgen (2x per dag eten geven) van mijn 2 zelfstandige lieve poezen.

Zou dat iets zijn voor U. Helaas kan het niet eerder dan oktober beginnen want het is een actieve B&B, dus ik heb iedere kamer nodig.
Ik hoor het graag.
Kiek

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

ZOEK IN ONZE ZUSTERSITE

CORONA | COVID-19

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0