NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Weergaven: 393

Berichten in deze discussie

Het is natuurlijk al lang bekend dat aluminium slecht is volgens mij worden er ook geen alu .pannen meer gemaakt Ik weet wel dat mijn moeder daarom al geen alu.pannen wilde hebben als ze nog zou leven zou ze 100 jr. zijn dus zolang weten ze al.

Marianne goed lezen het gaat niet om pannen

Als ik bijvoorbeeld een gerecht (vis, vlees, ...) in de oven moet gaar laten worden, dan 2 min. aanbraden op je fornuis voor het “kleurtje”, vervolgens doe ik er altijd eerst een blad bakpapier omheen en dan pas de aluminium folie voordat ik het in de oven zet.

Wil je iets warm houden voor je gasten, zelfs gedurende een half uur, dan kun je hetzelfde doen. Je kant en klare vlees bijv. eerst in bakpapier wikkelen en dan 3 lagen aluminium folie, dat isoleert ontzettend goed en houdt je vlees heerlijk warm.

Dit heeft een extra voordeel, want de “rust” maakt je vlees extra mals.

Groetjes,

Jean

ha wat een goede tip bedankt 

Aluminium of folie dezelfde stof, ik had het het heus goed gelezen ,maar eerst bakpapier
en daarna folie is goed idee om iets warm te houden.

Ja daar zou ik nou nooit aan gedacht hebben. Ik gebuik alufolie nkiet zo veel, maar het is wel handig soms.

RSS

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0