Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hoi iedereen!!

Per 29 augustus woon ik in Paris tot eind januari 2016. Ik ben een 24-jarige studente en ga daar studeren aan Université Diderot voor een semester. Ik vroeg mij af of jullie tips hebben voor een leuk bijbaantje? Ik vind oppassen leuk, horecawerk, promotiewerk, detailhandel, maar ik sta ook open voor iets anders! Ik wil graag tussen de 8 en 20 uur per week werken.

Ik hoor graag tips of advies!

Groetjes,

Charlotte

Weergaven: 418

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20150819, Parijs, Werk Gevraagd

Reactie van Sander op 20 Augustus 2015 op 10.18
Hi Charlotte stuur een mail naar hollandais92@live.fr dan krijg je suggesties en sites grtz
Reactie van Sabine Korte op 20 Augustus 2015 op 11.39
Hi Charlotte ,
Ik heb vanaf eind augustus iemand nodig die mij kan helpen bij het runnen van onze airbnb's in Parijs. Gaat daarbij vooral om in en uitchecken sleutels overhandigen en schoonmaken van de appartementen (in het 7e en 2e arrondissement)
Email of bel me als je interesse hebt ; abs.korte@gmail.com / 0033 664703604 ,

Groetjes Sabine Korte
Reactie van Fransje van Bergen op 27 September 2015 op 21.18

Hallo Charlotte,

Ik hoop dat je al iets hebt gevonden, maar mocht je nog op zoek zijn: wij zoeken een oppas voor onze kinderen ( 8 en 10) voor 2X per week. We wonen bij republiek; het gaat om ongeveer 3 uur werk per dag. Mocht je geïnteresseerd zijn laat het me dan even weten. Je kunt me ook bellen: 06 73 89 62 39.

Groet Fransje

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden