Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo!

Mijn naam is Charlotte en ik ben een 24-jarige studente aan Université Diderot in Parijs. Ik blijf hier in Parijs wonen en studeren tot en met eind januari 2016. Ik ben op zoek naar werk in Parijs en ik vroeg mij af of iemand tips of advies had, of zelf een oppas nodig heeft of iemand nodig heeft voor andere klusjes? Ik spreek Nederlands, Engels en Frans tussen B1 en B2 niveau. Ik heb ervaring in oppaswerk, bijles geven (Engels, Nederlands, Frans, wiskunde, rekenen, Latijn, Grieks), horecawerk, promotiewerk, detailhandel en de thuiszorg (schoonmaakwerk).

Ik hoor het graag!

Groetjes,

Charlotte

Weergaven: 582

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20151004, Kinderen, Parijs, Werk Gevraagd

Reactie van jaap op 4 Oktober 2015 op 9.36
Zie het bericht hierboven
Reactie van Sander op 4 Oktober 2015 op 10.28
Hi Charlotte, stuur een mail naar hollandais92@live.fr dan krijg je suggesties en zet "neerlandais" in zoekmachines succes
Reactie van inge van der sluis op 4 Oktober 2015 op 14.06
Reactie van Marit Sollaart op 4 Oktober 2015 op 21.50
Hoi Charlotte,
Neem even contact op, want zoals je in mijn berichtje kunt zien zoeken wij oppas!
Groet Marit
Reactie van Charlotte Sousa op 5 Oktober 2015 op 0.12
Hoi Marit, ik stuur morgen een mailtje!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden