Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Alleenstaande moeders gezocht voor contact - Saint Denis

Hallo,

 

Wie is er, net zoals ik, alleenstaande moeder en wil graag leuke dingen met de kids ondernemen en als de kids er niet zijn een goed glas wijn erbij? Ik ben zelf 30 jaar, heb een dochtertje van 9 en woon in Saint-Denis 93.

Omdat ik zo jong ben hebben de meeste van mijn vriendenkring nog geen kinderen of men is een stuk ouder en/of hebben weinig tijd. Maar ook al werk ik fulltime, ik heb zeeën van tijd omdat mijn tijden aardig goed corresponderen met de schooltijden van mijn dochter en ik mis het om vriendinnen te hebben in dezelfde situatie als ik. Het zal wel moeilijk zoeken zijn onder de Nederlanders, maar ik probeer het toch maar even via deze site.

petraeunjoo@yahoo.fr

 

Groetjes Petra

Weergaven: 380

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20111001, Contact Gezocht, Ile-de-France, Kinderen

Reactie van Maarten van Z op 7 Februari 2012 op 3.06

Nog steeds niemand gevonden petra?

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden