Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo allemaal,

Ik schrijf nu wekelijks een artikel voor de Franse website en al mijn columns zijn te vinden op de volgende website:

http://lafranceautop.com/petra -vlijm

Groetjes Petra

Weergaven: 1157

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20111025, Kunst en Cultuur

Reactie van Chris op 26 Oktober 2011 op 16.00

Leuk stuk Petra met een goede inhoud én boodschap! Compliment. 

Kijk uit naar je volgend column (iets over de mooie stad Parijs?)   ;-)

 

mvg

Chris

http://www.parijsmijnstad.nl

Reactie van suzywong op 26 Oktober 2011 op 18.40

leuk stukje Petra, er zijn zeker in Parijs verschillende Nederlanders met een Aziatisch uiterlijk , bijvoorbeeld Chinezen of Indo's. Ik ben zelf een Indo en heb eigenlijk nooit jouw ervaringen gehad, behalve de vraag: maar Nederlandse vrouwen zijn toch blond?

Reactie van Petra op 29 Oktober 2011 op 2.24

Ja elke week zal er een nieuw verhaal worden geplaatst, alleen eigenlijk had mijn column niet eens echt een boodschap! Ik schrijf met mijn hart en niet mijn hoofd en dan komen er soms verassende dingen uit te rollen. En ja, ik zal over van alles en nog wat schrijven. Ook over Parijs, maar het probleem is dat ik niet echt als een gids kan/hoef te fungeren omdat daar juist deze site voor is bedoeld. Maar ik probeer er dus een mix van te maken.

En mijn ervaringen zijn uiteraard mijn ervaringen; hoeven niet voor iedereen op te gaan. Maar ik vind het alleen maar leuk; ik ben nu eenmaal extra-'ouverte' en extravagant dus vind het juist 'gezellig' met iedereen over mijn leven te kletsen, maar het mooiste vind ik te luisteren naar andermans ervaringen! Wat men doet, wat men denkt, wat men voelt etc.

En ha ha: ja, als men mij ziet is het ook meteen: "O ja, jij bent idd blond en hebt blauwe ogen"

 

Reactie van Freerk Wichers op 1 November 2011 op 17.38

Hoi Petra, erg leuk verhaal. t mooie is dat mn zn "achtergrond kan" gebruiken zoals t uitkomt, we altijd (rare) vragen krijgen, en we altijd wel iets interessants hebben te vertellen.

Reactie van Petra op 3 November 2011 op 14.05

Ja ha, inderdaad. Dank je voor je reactie en compliment!!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden