Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Nederlandssprekende dienstverleners in Frankrijk

Bent je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Ik heb in de afgelopen week de app van Canal Digitaal getest. Op drie verschillende gsm-toestellen: Motorola G, Samsung J1 en Samsung Galaxy S7 Edge. Ik maak daarbij gebruik van een nieuwe Google Chromecast. Conclusie: de app werkt niet naar behoren. Na circa drie minuten wordt de verbinding verbroken. De app afsluiten op je gsm is dan de enige optie. Opnieuw verbinding maken lukt dan niet meer. Mijn mening: wat een verschrikkelijk slechte app!

Ik heb ook de app van Telfort geprobeerd. In Nederland hebben we daar een abonnement. Deze werkt vlekkeloos via de Chromecast!

Mijn dilemma: hoe lang is het nog interessant voor ons om voor ons tweede huis in Frankrijk gebruik te blijven maken van een abonnement van Canal Digitaal?

Graag hoor ik de ervaringen van anderen.

Weergaven: 2113

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20180702, Telecommunicatie

Reactie van Wilna Maijenburg op 2 Juli 2018 op 23.49
Ik heb de App op een computer en op mijn Huawei telefoon gewoon via Google, werkt al bijna 2 jaar zonder problemen.
Reactie van Renée op 3 Juli 2018 op 0.43

Ben heel tevreden over de app; gebruik hem op iPhone/iPad en hij streamt moeiteloos naar de (niet de ultra 4K) chromecast. 

Reactie van Berry Visser op 3 Juli 2018 op 6.19
Zelfde probleem hier ook. De App heeft tot nu toe prima gewerkt maar de laatste twee weken hetzelfde probleem op IPad en laptop. Klantenservice doet er niets aan.
Reactie van Theodora Besse op 3 Juli 2018 op 6.54

Ik kijk tot nu toe probleemloos alles terug wat ik heb gemist.

Reactie van Alexandra van de Ven op 3 Juli 2018 op 7.07
Heb mijn abonnement opgezegd. Kan de app niet gebruiken. Hij blijft zeggen dat het wachtwoord fout is. Kan wel inloggen bij Canal Digitaal. Geprobeerd het op te lossen via de helpdesk (vergeet dat maar). Toen maar research via internet. Schijnt een veel voorkomend probleem te zijn, zonder een goede oplossing. Gebruik nu de ziggo app zonder problemen.
Reactie van Lucia op 3 Juli 2018 op 7.59

Ook hier geen probleem.

Reactie van willem op 3 Juli 2018 op 8.10
Misschien ligt het probleem niet aan de app, bij mij werkt hij ook prima, maar aan de internetverbinding of het ontvangstsignaal van de telefoon!?
Reactie van Martin 71 op 3 Juli 2018 op 9.06

Alles werkt hier prima maar je kan niet met 2 toestellen gelijk tv kijken met streamen. Het wordt ook aangegeven dat je het andere toestel moet uitschakelen.

Reactie van Martin 71 op 3 Juli 2018 op 14.18
Ik heb het nog een keer live TV canal digitaal op mijn tv getest en heb Father Brown wat ik gisteren gemist heb vandaag helemaal zonder storing kunnen kijken, dus er is niets aan de hand.
Reactie van Theodora Besse op 3 Juli 2018 op 16.36

Ik begrijp er niets van, Martin. Ik keek iedere dag Father Brown, maar gisteren stond het nergens meer in de TVGids. Ik dacht dat het was afgelopen, maar nu zie ik op de App dat het vanavond wordt uitgezonden van half negen tot half tien op ONS. Wat is ONS? Als ik er op klik staat er: 

"Vandaag 20:30 - Vandaag 21:29
(W006) Deze zender is niet beschikbaar op dit apparaat".

"Dit apparaat" is m'n laptop. Kan ik hem vanavond wel ergens op mijn tv zien? En welke zender moet ik dan kiezen? Ik snap niets van kanalen, alleen van zendernummers op mijn afstandbediening. 1=Nld 1, 2=Nld2, 6=SBS6, 10=RTL8 enzovoort.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden