Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

In de Google playstore is een App van CanalDigitaal verschenen. Inloggen met je 'Mijn Canaldigitaal' gegevens en je kunt TV kijken op je mobiele device. Werkt (momenteel) zelfs in Frankrijk.

Ook te gebruiken om te Chromecasten naar een 2e TV.

Weergaven: 4888

_____________________________

☑️ Beste plaatser van dit bericht,

fijn dat je gebruik maakt van dit forum. Doe alsjeblieft mee met de discussie die volgt op je bericht! Reageer zelf op de reacties die anderen geven. Dat mag ook best een bedankje zijn. 

_____________________________

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20160928, Telecommunicatie

Reactie van Wilna Maijenburg op 28 September 2016 op 15.34

Als het niet meer mogelijk is in de toekomst kun je natuurlijk wel met een VPN net doen of je in Nederland bent. Ik kijk zo op mijn computer en tablet programma's die niet beschikbaar zijn hier. Is wel handig de app, kan ik rechtstreeks kijken en niet meer via uitzending gemist. Ga het vanavond proberen.

Reactie van Max Boret op 28 September 2016 op 16.14
Mooi Jakobedankt voor de tip. Hoe vind je toch telkens deze dingen?
Jammer dat de BBc het niet doet op mijnSamsung Tablet, geeft aan: kan niet worden afgespeeld op dit apparaat.
Moet ik het op mijn laptob proberen?
Reactie van Max Boret op 28 September 2016 op 16.15
@ Wilna, welk VPN gebruik jij? Diegene die ik vind zijn of gelimiteerd tot een paar honderd Mb per maand, of te betalen.
Reactie van Wilna Maijenburg op 28 September 2016 op 16.36

Ja Max, ik betaal 9,99$ voor mijn tablet voor een heel jaar. Maar ik was daar zo tevreden over dat ik ook voor mijn computer VPN1click heb geïnstalleerd. Mijn man kijkt vaak sport en vechtfilms, niet mijn ding, dus ik keek vaak andere dingen via uitzending gemist, maar je kunt niet alles kijken hier. Mijn computer is aangesloten op een JVC televisie, prachtig beeld en veel groter dan mijn tablet. Sinds kort heb ik daar ook VPN1click op en kan voor nog geen 20 euro een heel jaar kijken, zonder storingen en laadproblemen. Het alternatief was een 2e decoder bij CD bestellen, de schotel is er geschikt voor, maar een 2e kaart is duurder dan wat ik nu betaal. Voor mij is dit een prima oplossing, maar als CD zo aardig is om de programma's hier ook te blijven doorgeven is het natuurlijk niet nodig. Ik zag echter al op de site dat het alleen voor in Nederland bedoeld is.

Reactie van Theodora Besse op 28 September 2016 op 17.03

Ik heb die app nergens voor nodig, maar uit nieuwsgierigheid toch maar geprobeerd. Groot succes, maar niet heus. Bij het eerste het beste dat ik aanklik (A la Frans) krijg ik de mededeling dat Silverlight niet wordt ondersteund en bij het tweede (De zaak) de mededeling in het Frans dat ik op mijn locatie het programma niet kan bekijken. Als ik er meer over wil weten moet ik een bepaald nummer bellen. Heb de app dus maar weer verwijderd.

Reactie van Jako op 28 September 2016 op 17.45

Zonder app of mobiel device  kun je ook terecht op livetv.canaldigitaal.nl/

Reactie van Wilna Maijenburg op 28 September 2016 op 17.49

Op mijn tablet kan ik zonder probleem kijken, maar op de computer krijg ik ook al meldingen van no auth, terwijl ik eerst wel kon kijken. CD weet ook alles van ons!

Reactie van Theodora Besse op 28 September 2016 op 19.08

Op naar de link van livetv. Na inloggen verschijnt: Deze browser ondersteunt Silverlight niet. Probeer een andere browser. Overgeschakeld van Chrome naar Edge: idem dito. Ik geef 't op.

Reactie van Jako op 28 September 2016 op 19.26

Voor wie microsoft silverlight niet kan vinden:

https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Defaul...

Reactie van Theodora Besse op 28 September 2016 op 19.45

Bedankt Jako, maar ik ben hier te dom voor. Silverlight geïnstalleerd, maar kreeg melding dat ik f5 moest klikken, omdat het anders niet zou werken. Desondanks werkt het van geen kanten. Niet in Chrome en niet in Edge. Kennelijk ben ik een hopeloos geval, maar ja, ik kijk gewoon tv.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden