NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

In april verwachten mijn man (fransman) en ik ons eerste kindje. We zijn daarom voor de duur van 1 maand op zoek naar (bij voorkeur) een nederlandse au pair / nanny, gedurende de maand juli. In de maand augustus zou je dan ook nog gebruik kunnen maken van onze flat in Rueil Malmaison (buitenwijk Parijs) 15 minuten met trein naar champs elysees. Ik kan uiteraard veel meer informatie verstrekken, mail me even. Eveline

Weergaven: 400

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20111226, Ile-de-France, Kinderen

Reactie van yvonne verheul op 29 December 2011 op 10.39

Hoi Eveline,

Om te beginnen gefeliciteerd met je zwangerschap. Heb zelf inmiddels twee volwassen zonen en kan dus uit ervaring zeggen dat het 't meest intens mooie is, dat je in je leven mag mee maken.

Ik woon zelf in Villeneuve 'l Archeveque. Op een uurtje afstand van Parijs. Ik ben naarstig op zoek naar werk. Mocht je iets voor direct weten, hoor ik het graag en ik zou zeker meer informatie van je willen weten over je eigen vraag.

Ik wacht vooralsnog een berichtje af.

Groetjes, Yvonne Verheul.

Reactie van Eveline Noya op 1 Januari 2012 op 18.04
Hi yvonne,
Bedankt voor je berichtje en uiteraard de beste wensen voor 2012. Wellicht handig om even via prive email te doen. Mijn adres is eveline_noya@hotmail.com, msil maar even je adres door kan ik reageren.

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0