NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Hondenoppas / uitlater gezocht in Parijs 20e arr.

Hi,
ik heb een vraagje aan alle nederlanders in Parijs die wonen of in het 20ste of bij Rueil Malmaison. Door omstandigheden woont mijn hondje niet meer bij mij maar ik heb de mogelijkheid om 3 weekjes voor haar te mogen zorgen van 4 december tot kerst. Ik zou dit heel graag willen maar besef dat ik vanwege mijn werk lange dagen maak. Nu is mijn vraag of er iemand bereid is om mijn hondje uit te laten tussen de middag (deze vraag is voor mensen in het 20ste) of waar ze gedurende werktijden van maandag t.m vrijdag overdag kan blijven (Rueil) uiteraard tegen betaling. Je kunt een email naar me sturen wanneer je interesse hebt of andere tips....eveline_noya@hotmail.com

Weergaven: 102

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Dieren, Parijs

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0