Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Blogverhaal: Geëmigreerd en 15 jaar verder, waar sta ik nu? Tijd voor zelf-reflexie… (1)

Beste leden,

Hierbij weer een nieuw blogverhaaltje... Voor wie zin heeft om het te lezen: veel leesplezier!
Groetjes Liesbeth

Vanochtend vond ik een mail in m’n mailbox die m’n aandacht trok.
De afzender was een vrouwelijke businesscoach die ik volg op Linkedin, ik vind haar een fijn mens, warm, hartelijk, spiritueel  en ook zakelijk en overtuigend!
Aan die eerste beschrijvingen kan ik mezelf wel spiegelen, maar bij  zakelijk en overtuigend wordt het beeld troebel, daaraan ontbreekt het mij al een behoorlijke tijd, vind ikzelf.
De titel van de mail was :  Je kunt de ander niet verder brengen dan je zelf bent.
Die zin triggerde me...... lees verder:   https://elisabetharts.blogspot.com/

Weergaven: 2419

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20210310

Reactie van Jeannette op 10 Maart 2021 op 15.39

Ja, ik wordt er ook niet echt vrolijk van...

Reactie van Theodora Besse op 10 Maart 2021 op 16.19


Alweer zo'n persoon, die via deze veelgelezen website de aandacht probeert te trekken naar z'n eigen blog. Ik lees het dus niet, vertel je verhaal gewoon hier, ter verrijking van dit forum, waarin heel veel tijd en moeite gaan zitten. Dan kun je altijd ook nog verwijzen naar je eigen blog, voor degenen die daar belangstelling voor hebben. Dit is pure armoede en gebrek aan lezerspubliek.


Reactie van Elisabeth Arts op 10 Maart 2021 op 16.51

Hoi Theodore, ik begrijp je reactie maar dat ik mijn verhaaltjes op deze manier aanbied heeft een geschiedenis... Ik heb een aantal jaren nogal intensief geblogt (2013,2014,2015...) daarna is er de klat een beetje ingekomen. (oa door wat ik nu in dit verhaal aangekaart heb)
In die tijd bood ik mijn verhaaltjes op deze manier aan... Dit was met volledige goedkeuring van Anton.  Sterker nog mijn bijdrages werden erg gewaardeerd, net zoals die van jou nu. 
Mijn verhaaltjes gaan over van alles wat mij bezighoudt ten aanzien van wonen en leven in Frankrijk... mijn doel is om de menselijke kant van alles rondom emigreren te delen... Ik schrijf dus ook in de intro: "voor wie zin heeft om te lezen" . Het lijkt me meer dan logisch dat als het je niet interesseert je deze post gewoon voorbij laat gaan....  Iedereen heeft zo z'n voorkeuren en passies ;-) En natuurlijk post ik deze verhaaltjes omdat ik het leuk zou vinden als mensen ze lezen.... elke schrijver heeft publiek nodig... en ik heb nu eenmaal een blog... ik vind dat veel overzichtelijker dan die lange verhalen in een post. Maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur.  Met vriendelijke groeten, Liesbeth

 

Reactie van marielle op 10 Maart 2021 op 17.08

Ik ben benieuwd naar deel 2 van je verhaal, Liesbeth...Dank voor het delen. Tegenslagen opschrijven is niet eenvoudig, je laat dan jezelf zien. Maar soms moet je door een moeilijke periode gaan om weer in een tijd  van voorspoed aan te landen.

Reactie van Theodora Besse op 10 Maart 2021 op 17.20


Dag Liesbeth, dank voor je sportieve reactie. En voor je verklaring. Anton plaatst zo'n verhaal, maar natuurlijk vindt hij het leuker wanneer je het in zijn forum schrijft, zoals Frans Brugman bijvoorbeeld altijd doet. Hij zet er dan altijd een link naar zijn blog bij. En als hij het vergeet, dan doe ik het wel, want hij heeft een heel leuke blog!

Mijn dochter vroeg laatst: "Waarom begin je niet een blog?" Ik: "Omdat geen mens die leest. Er bestaan al zo verschrikkelijk veel blogs! Iedereen moet zo nodig een blog. Dan schrijf ik liever in het forum, dat heeft vanzelf een groot lezerspubliek en daar krijg je meteen reacties. Soms leuk, soms minder aardig, maar je krijgt reacties, zodat je het niet voor niets schrijft."


Overleden
Reactie van Susan op 10 Maart 2021 op 17.31

Nou ik heb toch even je blog ingekeken en ga er straks mee door ik en ik sluit me bij Mariëlle aan.

 Chapeau!

Reactie van El Burro Català op 10 Maart 2021 op 19.05

Ha Liesbeth, wat moet ik verstaan onder een 'centrum voor levenskunst'?

Reactie van Robert T op 10 Maart 2021 op 20.15

heldere reactie Liesbeth!

Zo zie je maar weer....die aannames en toon van mensen soms...

Reactie van Ton Hilderink op 10 Maart 2021 op 20.17

Wat fijn! Mevrouw Besse is weer helemaal in vorm! Maar was het motto niet: 'als mod het goedkeurt en toelaat is het goed...?'

Reactie van Robert T op 11 Maart 2021 op 9.36

Liesbeth mooie en goede blog in onze Auvergne...ik ga je blog volgen. Vaak sta je voor een deur maar zie je deze (nog) niet..De route is herkenbaar. 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden