Nederlanders in het buitenland vinden elkaar via www.nedergids.nl

www.nederlanders.fr

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Zondag 6 october a.s. vindt U mij op de boekensalon in Rambouillet. In Hôtel Mercure, open van 10:00 tot 18:00 uur. Veel bekende schrijvers, ook minder bekende maar die zo interessant zijn te ontdekken. U kunt daar mijn boek "Een liefde leeftijdloos" verkrijgen, met een leuke dedicace. Denk alvast maar aan een origineel Sinterklaas kadotje. 

Weergaven: 219

Tags: (Klik voor berichten in dezelfde rubriek) 20130930, Ile-de-France, Kunst en Cultuur

Reactie van Liesbeth Arts op 5 Oktober 2013 op 12.25

Beste Maïti,

Ik zie nu pas je posting en ik zou heel graag zijn gekomen. Helaas ik woon net iets te ver weg (63) en ben ik bij toeval gisteren vanuit Nederland na een flitsbezoek (dinsdag heen en vrijdag terug) langs Parijs gekomen. Dus even geen puf om morgen alweer terug te rijden. Maar echt jammer!Ik ben zelf pas een jaar met schrijven bezig en heb sinds kort ook een boek uit. 'Toekomstmuziek in Frankrijk'.  (uitgeverij Vandorp-educatief)  Het schrijven heeft me gegrepen en ik ben nu bezig met deel twee.  Ik had graag eens wat rondgesnuffeld op de beurs en ook met jou gesproken. Ik wens je veel succes met je boek. Prachtig thema!  Hartelijke groeten, Liesbeth Arts

Reactie van Maïti GOLDMAN op 5 Oktober 2013 op 14.09

Hallo Liesbeth, 

Bedankt voor je reactie. Ik had het ook leuk gevonden, maar voor een volgende keer, zullen we maar zeggen. In april 2014 sta ik op de Salon van Berd'huis (63) en als je daar ook wilt staan (is gratis) dan zeg je 't maar en schrijf ik je in. Groetjes, Maïti

Reactie van Liesbeth Arts op 5 Oktober 2013 op 15.17

Hoi Maïti, dank voor je aanbod. Ik ben echt nog een leek in schrijversland. Door jouw bericht realiseer ik me pas dat er natuurlijk ook boekenbeurzen zijn en dat ik daar eventueel ook zelf zou kunnen staan. Het zwakke punt is natuurlijk wel dat ik een Nederlandstalig boek heb geschreven... helaas. Ik denk dat mijn bijdrage dus niet echt een toevoeging is voor een Salon in Frankrijk. Maar ik ga het onderzoeken. Dan eerst maar eens in mijn regio want ook jouw beurs in 2014  is zo'n 450 km bij mij vandaan. Groetjes, Liesbeth

Reactie van Maïti GOLDMAN op 5 Oktober 2013 op 19.04

Ja inderdaad, een Nederlands boek op een franse Salon, dat werkt natuurlijk niet zo goed. Misschien kun je in NL proberen, vraag in ieder geval een lijst van boekenbeurzen en Salons bij je uitgever. Sorry, ja natuurlijk, ik heb 61 en 63 door elkaar gehaald. Een reuze afstand. Succes in ieder geval met e.e.a. groetjes, Maïti

Reactie van Liesbeth Arts op 6 Oktober 2013 op 17.02

Dank je Maïti, jij ook succes!

Hieronder is plaats voor een reactie. Blijf bij het onderwerp. Wees constructief en vriendelijk. Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen. Het kan geen kwaad om mensen te bedanken voor hun welgemeende reacties. Onze huisregels ...

Je moet lid zijn van www.nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van www.nederlanders.fr

-

Google advertenties

© 2019   Gemaakt door: Anton Noë (beheerder).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden