Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Man 59. Zijn sporen verdient in de sociale sektor, afgevloeid en nu financieel onafhankelijk. Eigen-zinnig maar ook sensibel. Actief en met creatieve ideeen, wil nog een keer wat neerzetten, maar ook genieten en leven als God in Frankrijk! Momenteel deels in NL, ook een optrekje in France. Het gependel zat en wil op 1 plek wat nieuws beginnen. Ik denk in eerste plaats aan een project in de toeristische sektor ( gites e.d.) maar sociale sektor (opvang/herstel na burn-out) sluit ik niet uit. Eigenlijk sluit ik niets uit; samen brainstormen,hoofdzaak; mooi wonen, genietend op een paradijselijke plek met een maatje/compagnon en dit delen met andere (deels) betalende gasten. Wie heeft wat ter overname of weet wat of voelt zichzelf aangesproken of kent iemand die ook op iets dergelijks broed? Reacties via:

n07@live.nl ( de 0 is een nul en geen o)

Weergaven: 1240

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20160113, Contact Gezocht, Midden- en Kleinbedrijf

Reactie van ed posse op 13 Januari 2016 op 17.49

Kan een mooi project worden ik wens u veel succes!

Reactie van Paul van de Schilde op 13 Januari 2016 op 18.03

Mijn vriendin en ik zijn al tijden aan het zoeken naar een mogelijkheid om mensen met bijvoorbeeld een burn-out of andere problemen een tijdelijk verblijf te bieden om te herstellen.
Mijn vriendin is al jaren Gestalttherapeut en uitermate geschikt om deze mensen te helpen. Helaas ontbreken ons de financiële middelen. Misschien is een samenwerking mogelijk.


Overleden
Reactie van Boudewijn Bolderheij op 13 Januari 2016 op 20.20
Dag Constantijn,

Ik denk dat er best een markt is om "mensen weer op de rails te zetten"
Maar er is ook concurrentie. Dat is niet erg die concurrentie.
Als jullie én beter zijn, én slimmer, én beter in marketing zijn.

Je vraagt of iemand wat te koop heeft.
Nou ik denk dat ons halve dal te koop staat.
Maar om wat hulp te krijgen moet je wel je eisen neerzetten.
En ook je budget is van belang.
Houd er rekening mee, de Fransen banken geven weinig tot niets.

En als laatste moet je echt "even" bepalen waar je wilt wonen en waarom.
Overigens als je de zoekmachine van Nederlanders.fr gebruikt kom je bij panden
die in mijn ogen een uitstekende prijs hebben voor het gebodene.

Succes, Boudewijn
Reactie van Astrid op 14 Januari 2016 op 13.56

Je verhaal gelezen en wat herken ik er veel in :-) en ohhh wat kan het kriebelen om aan iets nieuws te beginnen. Ik ben zelf op zoek naar een rafraichir of petit renovation .... Must is een werkplaats zodat ik workshops in beeldhouwen kan geven.... gewoon chill. Mensen vanuit hun innerlijk laten werken. Heb jijzelf al een streek in gedachten waar je heen wil???? Bretagne is de plek waar ik op zoek ben..

Reactie van Kees de Noord op 12 Oktober 2016 op 23.39

Hallo Constantijn, ik keek vaak op de rubriek werk en niet hier. Daarom reageer ik ook een beetje later. Ik kom graag met je in contact. Ik woon/zwerf met mijn camper nu ruim 2 jaar in Frankrijk. Werk op camping en bij particulieren en geniet verder van het land en de mensen. Ik ben ondertussen 66 maar heb nog voldoende energie voor nieuwe uitdagingen. Mijn achtergrond is voornamelijk "mens en arbeid", re-integratie, sociale activering, loopbaancoaching, zowel in de uitvoering als in staffuncties. Daarnaast heb ik 10 jaar een groepsaccommodatie gerund. Ik ben heel handig in timmer-, schilder, en installatiewerk. Je kunt me bereiken via keesdenoord@gmail.com of 0033641523132. Groet, Kees de Noord

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden