Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo,

Heeft de (intelligente) lock-down voor u als (vakantie-)huis-, en/of gite(s)-, en/of chambre d'hotes-eigenaar in de Poitou-Charente vervelende gevolgen? Verhuur is lastig, annuleringen van reeds gedane reserveringen, achterstand in (tuin-)onderhoud? Of andere klussen die blijven liggen? Ik wil u graag uit de brand helpen! Heeft u een eigen bedrijf in deze regio en er zijn werkzaamheden blijven liggen? Ik houd me graag aanbevolen. 


Sinds begin september 2019 woon ik met mijn gezin in de Charente: Salles-de-Villefagnan. Een dorp op 10 minuten afstand van Ruffec. Angoulême, Saintes, Cognac en Poitiers zijn voor mij allemaal binnen het uur te bereiken. Bordeaux is voor mij precies 2 uur rijden. De kust en Limoges zijn voor mij ongeveer 1,5 uur rijden. Ook het Noorden van de Dordogne kan ik snel bereiken.

Omdat ik een liefhebber ben van tuinieren/onderhoud en schoonmaak van verschillende objecten ben, heb ik een eigen bedrijf opgestart, waarin ik onder meer taken, die vallen onder de conciergerie, ben gaan oppakken. Daarnaast heb ik in Nederland een langdurige administratieve achtergrond gehad. Dus receptie- en computerwerkzaamheden zijn ook voor mij geen probleem. De eerste opdrachten heb ik reeds binnen, maar ik wil het graag uitbereiden. Ook het werken in loondienst of op contractbasis zijn voor mij een optie. Werken op een camping/vakantiepark of in die richting is ook voor mij prima. Ook incidentele klussen zijn voor mij geen probleem.

Sleuteloverdracht, ontvangst/rondleiden van gasten of huurders, kleine reparaties en onderhoudswerk zoals schilder en sauswerk zijn voor mij geen probleem. Voor grotere klussen en reparaties kan ik natuurlijk altijd iemand regelen.

Kortom ik kan zorgen dat u geen omkijken meer hebt naar de verhuur van uw (vakantie-) woning, gite-(complex), appartement of i.d. Ik ontzorg u graag. Ook wil ik het onderhoud van een zwembad leren kennen zodat ik dit ook in mijn pakket kan opnemen. Heeft u iets anders wat ik zou kunnen doen, laat het me weten. We gaan daar vast uitkomen.

Zelf ben ik gewend servicegericht te werken, afspraak is afspraak en spreek ik inmiddels 3 vreemde talen. Duits, Engels zijn voor mij geen probleem. De Franse taal beheers ik redelijk, maar ik volg momenteel in Frankrijk een cursus voor gevorderden om mij hierin nog meer te verbeteren. Misschien heeft u zelf geen hulp nodig, maar weet u wel iemand die mijn hulp zou kunnen gebruiken. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Johnny Aarnink

Weergaven: 568

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20200423, Woningbeheer en Huishouding

Reactie van Lucas van der Laan op 24 April 2020 op 10.25

Beste Johnny Aarnink

Graag zou ik uw adres en gegevens ontvangen.

Ik bezit een huis nabij Cognac.

MvG

Lucas van der Laan

e mail : lucasvanderlaan@telenet.be

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden