WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Conciergerie-/Tuin-/koeriers-schoonmaakwerkzaamheden aangeboden

Hallo,

Sinds begin september van dit jaar woon ik met mijn gezin in de Charente: Salles-de-Villefagnan. Een dorp op 10 minuten afstand van Ruffec. Angoulême, Saintes, Cognac en Poitiers zijn voor mij allemaal binnen het uur te bereiken. De kust is voor mij ongeveer 1,5 uur, maar is voor mij bespreekbaar.

Omdat ik een liefhebber ben van tuinieren/onderhoud en schoonmaak van verschillende objecten ben, heb ik een eigen bedrijf opgestart, waarin ik onder meer taken, die vallen onder de conciergerie, wil gaan oppakken. De eerste opdracht heb ik reeds binnen, maar ik wil het graag uitbereiden. Ook het werken in loondienst is voor mij een optie. Werken op een camping of in die richting zou voor mij ook een prima optie kunnen zijn.

Sleuteloverdracht, ontvangst/rondleiden van gasten of huurders, kleine reparaties en onderhoudswerk zoals schilder en sauswerk zijn voor mij geen probleem. Voor grotere klussen en reparaties kan ik natuurlijk altijd iemand regelen.

Kortom ik kan zorgen dat u geen omkijken meer hebt naar de verhuur van uw (vakantie-) woning, gite-(complex), appartement of i.d. Ik ontzorg u graag. Ook wil ik het onderhoud van een zwembad leren kennen zodat ik dit ook in mijn pakket kan opnemen. Heeft u iets anders wat ik zou kunnen doen, laat het me weten. We gaan daar vast uitkomen. Ook kan het zijn dat u voor het komende (vakantie-)seizoen (2020) iemand nodig bent. Laat het me weten.

Zelf ben ik gewend servicegericht te werken, afspraak is afspraak en spreek ik inmiddels 3 vreemde talen. Duits, Engels zijn voor mij geen probleem. De Franse taal beheers ik redelijk, maar ik volg momenteel in Frankrijk een cursus voor gevorderden om mij hierin nog meer te verbeteren. Misschien heeft u zelf geen hulp nodig, maar weet u wel iemand die mijn hulp zou kunnen gebruiken. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Johnny Aarnink

Weergaven: 527

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20191211, Oppas, Woningbeheer en Huishouding

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...