Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Conciergerie Henri

Mag ik me even aan u voorstellen?

Mijn naam is Henk Labordus, ik woon sinds 14 juni j.l. in Saint-Seine, een plaatsje 15 km ten zuidwesten van Luzy. Ik heb daar een huisje gekocht via makelaardij www.maison-immobilier.eu in Luzy. Net als velen van u ben ik bezig met mijn "Deuxieme Vie", in deze prachtige streek, de (Zuid ) Morvan.

Sinds half juni heb ik een micro-enterprise genaamd "Conciergerie Henri", ben ingeschreven als zodanig bij de CCI in Nevers onder Siret: 85197111900017.

De werkzaamheden die ik verricht laten zich als volgt omschrijven:

-U heeft een tweede huis in deze streek en bent daarvoor op zoek naar een betrouwbare sleutelbeheerder, iemand die u klanten kan ontvangen, wegwijs maken, de administratie met hen kan regelen, de eindoplevering na de verhuurperiode kan afnemen, de schoonmaak kan regelen. wasgoed en eventuele schades regelen. Ik spreek vloeiend Engels, Duits, uiteraard Nederlands en ook het Frans gaat steeds beter...toch niet voor niets 6 jaar op school gehad.

Mijn ervaring in het ontvangen van gasten en en mensen zich thuis laten voelen haal ik uit mijn loopbaan. Na 9 jaar Z-Verpleegkundige geweest te zijn, heb ik jaren gevaren met een zeilend passagiersschip op IJsselmeer en Waddenzee met voornamelijk buitenlandse gasten. De laatste 15 jaar heb ik gewerkt als sluismeester en brugwachter.

-Iemand die uw kostbare bezit controleert na heftige weersomstandigheden en ook voordat u zelf weer naar Frankrijk gaat uw huis "vakantie-klaar" kan maken.

Bent u geïnteresseerd? Dan maak ik graag kennis met u!

Henk Labordus

La Muraille, 58250 Saint-Seine, France

henklabordus131@gmail.com

+33(0)650034114...belt u met Franse nummer, de 0 gebruiken

Weergaven: 614

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20190823, Woningbeheer en Huishouding

Reactie van El Burro Català op 25 Augustus 2019 op 21.29

Leuk Henk. Ik herinner mij dat je destijds een huisje zocht in de Morvan. Gelukt dus! Ik hoop dat je bedrijfje goed gaat lopen. Aan Nederlandstaligen in de Morvan geen gebrek. Sterkte!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden