Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Op dinsdag  30 november om 09h15 gaat de zaal open. De conversatieclub start om 10h00.  KLIK HIER  .......Hallo, 

Ik, 27 jaar jonge dame , woon en werk sinds 2 jaar in Annecy (voorheen in Parijs) en zou graag mijn vriendenkring wat uitbreiden. Het lijkt me leuk om mensen van mijn leeftijd iets te gaan drinken/sporten/ uitjes te maken en ook nederlands te spreken :)

Wie woont in/rond Annecy en heeft zin om leuke dingen te ondernemen, nieuwe mensen te leren kennen? 

Ik hoor het graag

Groetjes

Eva

evr1@hotmail.fr

Weergaven: 413

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20130716, Contact Gezocht, Rhône-Alpes

Reactie van Edwin Kranenberg op 29 Augustus 2013 op 12.35

Ik zou er wel graag willen wonen en werken, wellicht dat jij daar nog tips voor hebt. Al jaren achtereen kom ik in Annecy e.o. Maakt mij niet zo heel veel uit wat ( niet te veeleisend van eventuele werkgever ) Frans wil ik leren want is nog niet bepaald goed ;)

Reactie van Sander op 30 Juni 2015 op 8.26
He ik wil naar annecy komen in begin augustus ik moet alleen nog een slaapplek vinden is het de mogelijkheid dat het bij jou kan? Het lijkt me heel fijn om Nederlanders te spreken aangezien ik totaal geen frans spreek.
Reactie van EVR1 op 30 Juni 2015 op 9.13

Hoi Sander, 

Naar Annecy komen kan hoor :-) maar ik kan je jammer genoeg geen slaapplek bieden dan, sorry. 

Misschien moet je eens via couchsurfing kijken?

Als je wil kunnen we wel eens afspreken als je er bent, en als je vragen hebt hoor ik het wel :-)

Succes ermee!

Groeten

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden