NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

De meest bedenkelijk nieuwjaarswensen die je kreeg of hoorden.
Zo maar om ons onledig te houden.
Graag geen dubbele.

Ik start:
Ik wens jouw alles wat jij mij ook wenst.

Weergaven: 2397

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20161231

Reactie van Olive op 1 Januari 2017 op 8.24

?

Reactie van willem op 1 Januari 2017 op 8.25
Ik hoop jou minder te zien in 2017
Reactie van Ron op 1 Januari 2017 op 8.43

!

Reactie van HansR op 1 Januari 2017 op 9.26
Reactie van Jan Denissen op 1 Januari 2017 op 9.44

Neem niet teveel hooi op je bolderkar

Reactie van Maria op 1 Januari 2017 op 10.39
Ik wens jou (zonder w!!) veel aandacht toe.
Reactie van Evert van der Weide op 1 Januari 2017 op 16.49

Boudewijn dat is "lik op stuk". Ik wens je veel liefde en betrokkenheid toe

Reactie van Boudewijn Bolderheij op 2 Januari 2017 op 8.45
.
Dag Maria,
Klopt, zonder W.

Dag allen,
Fijn dat er zo weinig bedenkelijke wensen geuit zijn.
Dank voor jullie reakties.

Boudewijn
Reactie van Boudewijn Bolderheij op 2 Januari 2017 op 8.47
.
Dag Evert,

FIJN, dat je er zo nu en dan toch nog bent.

Naast alle gebruikelijke wensen,
wens ik jou en alle anderen een jaar met weinig zorgen.


Boudewijn
Reactie van Alexander op 2 Januari 2017 op 14.01

Lange tijd heb ik me niet begeven op dit forum vanwege een aantal, vooral ouwe zure, betweters die maar niet van ophouden wisten. De meeste zijn gelukkig verdwenen en ik had het vermoeden weer een prettig forum aan te treffen, zonder gevolgd te worden door een oude zure , verdeel en heers toepassende trol die bijna over iedere posting (zeker de mijne) zijn zure gal spuwt en niets, maar dan ook helemaal niets inhoudelijks bijdraagt.Ja jij Boudewijn Bolderheij, ik heb het over jou! Zelfs op je eigen infantiele aandachttrekkende postings krijgt je de wind van voren en reageren maar weinig forumgangers positief, en degene die een ietsiepietse aardig is krijgt een paar pluimen in z'n reet. Ik kan nog wel even doorgaan met je nare karakter te analyseren, doe ik niet, ik verzoek je vriendelijk zolang je niets inhoudelijks toe te voegen hebt aan mijn postings, daarvan weg te blijven!!! Alexander

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0