Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

De waarde van het adverteren op Nederlanders.FR en de Nedergids

Beste leden,

Graag wil ik bij deze mijn dank uitspreken voor het initiatief achter Nederlanders.fr en alle leden die de tijd nemen om elkaar te woord te staan met raad en daad.


Ook zou ik graag alle ''ondernemende'' leden willen adviseren om zo nu en dan eens een zakelijke advertentie te plaatsen. Voor mij heeft dat enorm geholpen namelijk. In totaal heb ik 3 advertenties geplaatst, dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel nieuwe contacten heb kunnen ontwikkelen en zelfs enkele opdrachten heb mogen ontvangen.

Tevens heb ik daardoor besloten om me aan te melden in de geheel vernieuwde Nedergids (www.nedergids.nl) , ik verwacht hierdoor nog beter gevonden te worden door mijn doelgroep (Nederlanders in Zuid-Frankrijk). Ik hoop dat velen van u zullen volgen, zodat we allemaal meer bekendheid krijgen.

Een fijne dag gewenst aan alle leden,

Groet

Michel
INEA PISCINES

Weergaven: 724

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20171123, Ledenservice

Reactie van Anton Noë, beheerder en gastheer op 23 November 2017 op 14.23

Heel hartelijk bedankt voor dit vriendelijke bericht Michel! 

We hebben nogal wat vragen gekregen HOE het precies werkt.

Hieronder een filmpje van bijna 4 minuten.

Reactie van Theodora Besse op 27 November 2017 op 12.15

Wat een leuk en goedgemaakt filmpje!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden