Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Goedenavond allemaal,

Ik wil me graag even voorstellen: ik ben Els Cnossen, alleenstaand, en ik ben van plan om binnen nu en een jaar te gaan verhuizen naar Vaison la Romaine of omgeving. Inmiddels ben ik al een jaar serieus bezig om me te oriënteren. Uiteraard ligt het lastigste punt in het verkrijgen van een inkomen ter plekke.

Zelf ben ik office manager en ik wil me o.a. gaan richten op online werk als Virtual Assistant, daarnaast staat werk in het toerisme ook op mijn lijstje. Ook ondersteuning in de buitendienst van een makelaardij zou wellicht een mogelijkheid zijn, gezien ik dat ook in Nederland heb gedaan... Mijn frans werk ik hard aan, maar ik ben van mening dat je dat pas echt leert als je er ook daadwerkelijk woont. Engels is vloeiend en Duits na wat roestverwijdering ook goed.

Zijn er hier nog mensen die tips voor me hebben? Banen waar ik niet aan heb gedacht, bedrijven die mensen zoeken, ondernemers die administratieve ondersteuning nodig hebben? Alle hulp is welkom!

Weergaven: 1007

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20230505, Migratie

Reactie van Jan de Vries op 5 Mei 2023 op 6.56
Het is wel tijdelijk werk, ik weet dat ze bij wijnmaker nog wel eens mensen zoeken voor in hun shop en/of rondleidingen. Komen veel toeristen op af.
Reactie van Nigella op 5 Mei 2023 op 8.23

Schrijf je in op indeed.com, daar kan je uitgebreid zoeken op bepaalde criteria.

Reactie van Juliette op 5 Mei 2023 op 19.52

Els, ik heb je een uitnodiging gestuurd om vriendjes te worden op nederlanders.fr. Dan kunnen we communiceren. Heb misschien een idee. 

Reactie van Andreas Chatziantoniou op 8 Mei 2023 op 18.28

Omdat veel werk tegenwoordig remote kan, is het misschien een idee om er vanuit NL al aan te beginnen en zo een klantenkring en contacten op te bouwen. Dan ga je dus al met werk naar FR. 

Als het voor je mogelijk is om regelmatig naar NL te komen voor werk (bv eens per maand) wordt dit voor werkgevers weer aantrekkelijker. 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden