Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Hallo,

aangezien ik van 11 februari tot en met 31 juli stage ga lopen ben ik voor die periode op zoek naar een kamer/ appartement in Parijs. 

Mijn stageplek is gelegen in Issy-les-Moulineaux, wat tegen het 15e arrondissement aanligt. Het liefst zou ik een kamer in de buurt van mijn stageplek willen maar zolang ik geen uren hoef te reizen is het voor mij prima. Ik ben dus wel op zoek naar een kamer die geen uren buiten Parijs ligt en in een veilige buurt van Parijs. 

Mijn budget ligt tussen de 500-600 euro en het liefst zou ik een gemeubileerde kamer/ appartement willen hebben. 

Ik hoop dat iemand me kan helpen of dat er mensen zijn die tips hebben!

Groetjes Maaike 

Weergaven: 502

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20121206, Parijs, Woningen Gevraagd

Reactie van Fernande Brand op 7 December 2012 op 17.34

Hey Maaike, ik ben hier ook net komen stage lopen! Als je arriveert stuur me gerust een berichtje, lijkt me gezellig om een keer een borrel te drinken! Ik weet helaas geen appartement maar stel dat ik wat hoor dan hoor je het van me! Ik zal in elk geval mn ogen open houden ;) haha

Groetjes Fernande

Reactie van Maaike Grotenhuijs op 9 December 2012 op 11.18

Ja lijkt me leuk, gezellig! Zal je dan een berichtje doen ;) Oke super, bedankt dat je ook je ogen open wil houden!

Reactie van Fernande Brand op 10 December 2012 op 15.39

Leuk! Ik zie dat je ook in Groningen hebt gestudeerd! Ik ook, dus vast genoeg om over te kletsen! Succes met het vinden van de woonruimte! Ik hou mn ogen zeker open.. ;)

Reactie van Maaike Grotenhuijs op 13 December 2012 op 13.38

Aha jij hebt dus ook in Groningen gestudeerd? Wat doe je op dit moment voor stage in Parijs dan? En wat heb je gestudeerd? Hoe ben jij trouwens aan jou kamer/ appartement gekomen? Ben nog steeds druk zoekende

Reactie van Anna Kerkhoff op 13 December 2012 op 14.02

Hoi Maaike,
Je kan misschien ook kijken op www.appartager.com, daar staan allemaal advertenties op voor 'colocations'.
Ik ga ongeveer in dezelfde tijd stage lopen: 15 feb-1 juli, dus het lijkt me leuk om me aan te sluiten bij jullie borrel! (ook al studeer ik niet in Groningen;)) Succes met je zoektocht!
Groetjes, Anna

Reactie van Pial Rahman op 19 December 2012 op 14.49

Beste Maaike,

We hebben een 2 kamer apartement gemeubileerd (22m2) in Malakoff vlakbij Metrostation Malakoff Rue Etienne Dolet lijn 13. Het komt vrij op 9 februari 2013. De periode die je wil huren zou voor ons ook goed uitkomen. Huur prijs is 585 euro p/m exclusief EDF en Orange Internet Pakket. Als je geinteresseerd bent stuur ons een mail: pial89@hotmail.com en jenpi@upcmail.nl of bellen Jane 06 24147710 (nederland).

vriendelijke groet,

Jane en Pial 

Reactie van Maaike Grotenhuijs op 19 December 2012 op 14.59

Beste Pial,

Inmiddels heb ik al een kamer gevonden. Iig bedankt voor het aanbod. 

Anna, ik vind het helemaal prima gezellig! Maakt helemaal niets uit dat je niet in Groningen studeert/ hebt gestuurd. ;) We houden wel even contact rond die tijd.

Mvg,
Maaike 

Reactie van Fernande Brand op 19 December 2012 op 15.05

Idd Anna! Dat maakt natuurlijk niks uit! Super gezellig om af te spreken en leuk dat je ook stage komt lopen! Ik doe een marketing stage voor een reisbureau dat de Nederlandse markt op wil! Wat gaan jullie doen? We moeten inderdaad maar even contact houden! Maaike super dat je een kamer hebt gevonden! Waar kom je precies te wonen? 

Groetjes Fernande

Reactie van Anna Kerkhoff op 20 December 2012 op 11.09

Gezellig! Ik ga stage lopen bij een galerie voor fotografie. We houden contact :)

Reactie van djazzc 75 op 2 Februari 2013 op 18.32

Hi Maaike,

Heb je al wat gevonden? Ik heb een appartement te huur in Chatillon. Qua reistijd ideaal voor Issy-les-Moulineaux, ik deed het zelf altijd op de fiets :) 10 minuten reistijd!!

Voor meer info kun je me altijd mailen djazzc@hotmail.com

Groeten Jesse

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden