Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Hallo,

Ik ben op zoek naar een marketing/salesstage in Frankrijk voor de periode februari 2013 tot en met halverwege juli 2013.

Ik studeer International Business and Languages aan de Hanzehogeschool Groningen en een van de twee verplichte onderdelen is het stage lopen in het buitenland. Ik heb hierbij voor Frankrijk gekozen omdat ik dit een fantastisch land vind en ik graag ook mijn kennis van de Franse taal verder wil ontwikkelen.

Ik beheers het Frans redelijk ( nog niet vloeiend) maar wil hier dus heel graag aan gaan werken tijdens mijn stage. Verder spreek ik ook goed Engels aangezien ik een jaar van mijn studie in het Engels heb gevolgd. Mijn derde taal die ik op dit moment volg is Spaans. Deze is echter het minst ontwikkeld maar hiervoor zal ik September een half jaar in een Spaanstalig land gaan studeren.

Andere vakken/ onderwerpen die tijdens mijn opleiding zijn behandeld:

  • Marketing
  • Sales/ Communicatie
  • Financiën
  • Recht
  • Import/ Export
  • Cultuur(verschillen)

Vaak ging het dan om de internationale kant van deze vakken/ onderwerpen.

Als u iets weet zou ik het graag horen.
Alvast ontzettend bedankt voor de moeite!

Groeten,

Maaike Grotenhuijs

Weergaven: 410

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20121117, Werk Gevraagd

Reactie van Matty Willigenburg op 18 November 2012 op 9.28

Wat moet er inhoudelijk in die stage periode gebeuren? M.a.w. waaraan moet het stage-adres voldoen?

Reactie van Mira op 18 November 2012 op 13.02

Hoi Maaike, ik kan je misschien helpen, stuur me maar even een bericht

Reactie van Maaike Grotenhuijs op 18 November 2012 op 15.44

Hierbij de informatie over hoe de stage inhoudelijk eruit kan zien:
Deze stage kan een breed spectrum aan activiteitenbeslaan. Zo kan de stagiair een internationaal marktonderzoek uitvoeren of een export- of internationaal marketingplan opstellen. Ook kan de stagiair u ondersteunen bij het ontwikkelen van promotiemateriaal in meerdere talen of het opstellen en aanvullen van een internationale klantendatabase. Daarnaast kan de stagiair u behulpzaam zijn bij het beantwoorden van vragen van klanten, het voorbereiden en nabellen van een mailing, het onderhouden en organiseren van klantcontacten, het analyseren van verkoopcijfers en het organiseren van promotie- en communicatieactiviteiten, zoals een beurs.

Reactie van Matty Willigenburg op 18 November 2012 op 19.09

Dank je Maaike. Ik ben druk doende met een compleet nieuwe (social)mediastrategie, website en financieringsplan, dus mogelijk kan ik daarbij wel enige hulp gebruiken. Als je me je mailadres stuurt, laat ik je binnenkort (week of twee) meer horen. naar info@letuilier.com graag  

Reactie van Sander op 18 November 2012 op 19.16

hi Maaike stuur me een mailtje hollandais92@live.fr heb misschien ideen.

succes.

Reactie van Bastiaan op 18 November 2012 op 21.26
Beste Maaike,
Je hebt gereageerd op mijn stage vacature bij Reed Exhibitions. Je kunt je Cv en brief in het nederlands opsturen.
Ik zie het met plezier tegemoet.
Groet, Nadine Grotendorst
Reactie van Maaike Grotenhuijs op 6 December 2012 op 10.47

Ik heb inmiddels een stage gevonden maar wil toch iedereen bedanken voor de tips en moeite!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden