Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Op dinsdag  30 november om 09h15 gaat de zaal open. De conversatieclub start om 10h00.  KLIK HIER  .......Hallo allemaal, jullie kennen waarschijnlijk wel de NL TV uitzending Heel Holland Bakt.

Ik kan maar niet ontdekken waar ik die uitzendingen kan zien.

Onlangs vond ik wat video’s op de betreffende website, maar als ik er op klik dan doet hij niets, zeggende dat ik op een geografische locatie zit waar dit niet geautoriseerd is om te bekijken.

Ik heb toen een mail naar de TV gestuurd (in NL) die mij dat bevestigde zonder enige explicatie.

Hebben jullie een mogelijkheid of een link gevonden waar die uitzendingen wel bekeken kunnen worden?

Groeten,

Jean

Weergaven: 1586

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20190129, Telecommunicatie

Reactie van Silvie Robaer op 29 Januari 2019 op 9.43
Wij hebben een abonnement van Canal Digitaal. Kost 9,95 per maand en we kunnen alle NL zenders zien. Je kunt misschien ook proberen om je in te loggen bij Heel holland bakt met een nederlands adres?
Reactie van Leonard Rh op 29 Januari 2019 op 9.55

Je kunt NPO TV-programma's zonder problemen downloaden via deze site. Kies daar voor "stabiele modus".

Reactie van JoJo op 29 Januari 2019 op 9.56
Het gaat om je IP adres en dat is Frans, zover ik weet niet aan te ontkomen. Een abonnement bij Canal Digitaal is een optie en op deze site zijn ook andere abbonement aanbieders te vinden.
Reactie van Leonard Rh op 29 Januari 2019 op 10.07

Via downloadgemist.nl omzeil je de controle op het eigen Franse IP-adres.

Reactie van Hans op 29 Januari 2019 op 10.15
Of gebruik een goede VPN om het Internet op te gaan. Zet de VPN aan en selecteer bijv. Nederland als einde van de tunnel, waardoor je niet meer als Franse, maar als Nederlandse gebruiker wordt gezien. Bijv. Tunnelbear (https://www.tunnelbear.com/download) geeft je 500mB gratis om het te proberen. Dit is natuurlijk niet veel om te streamen, maar als het goed werkt kan je altijd nog een maand- of jaarabonnement nemen.
Reactie van victor riemers op 29 Januari 2019 op 11.09
Beste Silvie Robaer, Welk abonnement heb jij dan bij Canal Digital? Wij betalen €21,95 voor het goedkoopste abonnement.
Reactie van Leonard Rh op 29 Januari 2019 op 11.22

Als je gebruik wil maken van VPN, gebruik dan in elk geval een betaalde service. Gratis VPN betekent, dat de VPN-leverancier op een andere manier aan zijn geld komt, bv door de verkoop van jouw gegevens. HOLA maakt het wat dat betreft wel erg bont. Even googlen op "hola" en je leest de risico's. Zie bv hier. Maar het is wel gratis.

Reactie van Theodora Besse op 29 Januari 2019 op 11.50


Inderdaad Leonard, is tegen Hola al verschillende keren gewaarschuwd in dit forum. Ik gebruikte het zelf (vrijwel nooit), maar op een gegeven moment was er van alles mis met m'n PC. Hola eraf gegooid na diverse waarschuwingen van Jako.

Nu gebruik ik Windscribe (gratis). Er is ook een betaalde versie, maar daarvoor gebruik ik het veel te weinig. Omdat het mijn PC veel langzamer maakt, zet ik hem in Google Chrome altijd uit. Ook werd ik gek van de ingebouwde Adblocker, maar die kun je uitschakelen. Als ik op een Uitzending-gemist programma kom dat ik niet kan bekijken omdat ik in Frankrijk woon, zet ik het programma uit, schakel Windscribe in en dan zet ik het programma weer aan. Dan kan ik het zonder problemen bekijken. Ideaal.

Reactie van jaap op 29 Januari 2019 op 11.53
Silvie en Victor, ik ben ook benieuwd, want ik heb het goedkoopste abonnement (niet meer af te sluiten) van CD en wel HD-light, dit was een tientje, maar is nu inmiddels € 13,- / maand (nog niet duur......)
Reactie van Danielle op 29 Januari 2019 op 12.25
Je kunt hier veel kanalen van veel landen gratis kijken : www.firstonetv.live

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden