Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Het online terugkijken van Nederlandse programma's niet meer mogelijk

Kon ik eerst nog al mijn favouriete programma's terugkijken op de websites van Net5, uitzendingemist.nl, SBS6 etc., blijkt dat alle websites sinds deze week hun rechten hebben gewijzigd waardoor het niet meer mogelijk is om programma's online terug te kijken vanuit het buitenland! Wat een belachelijk actie zeg! Ook erg toevallig dat canaldigitaal op deze pagina's een banner plaatst 'nederlandse televisie kijken in het buitenland?' met een korting op het startpakket...

Weergaven: 5426

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20121110, Telecommunicatie

Reactie van NvH op 11 November 2012 op 9.07

Ahhhh dat is er aan de hand. Dat is balen ... was net wat aan het volgen! Misschien kunnen we het omzeilen. Als ik er achter kom hoe laat ik het je weten.

Reactie van Anne Titia Heuff op 11 November 2012 op 9.45

Oh zut! Net5 heb ik ook gemerkt. Voor BBC programma's gebruik ik 'Exatshield' een website die de gebruiker een IP-adres in de UK geeft. Misschien bestaat er ook zo iets voor NL of is er een handige Henkie dit dit nu gaat ontwikkelen. 

Reactie van Diana Bouwkamp op 11 November 2012 op 10.40

Ahh dus dat is er aan de hand!!!! De 'foutmelding' werd bij mij niet goed weergegeven.....

Reactie van elly lacroute - fresen op 11 November 2012 op 10.43

Goedemorgen! Ik heb het net geprobeerd en ik kreeg zonder probleem "uitzending gemist", er werd alleen eerst gevraagd of ik cookies accepteerde en daar heb ik ja op gezegd, daarna heb ik een paar uitzendingen geprobeerd en dat ging gewoon (gelukkig!!).

Reactie van Jacob op 11 November 2012 op 11.57

Als je op deze website inlogt kun je een programma installeren, waar je verschillende landen kunt instellen en dan doen alsof je daar woont. http://www.securitykiss.com/ o.a. nederland, usa, gb en veel meer.

Reactie van Jacob op 11 November 2012 op 12.25

Nog een website gevonde met 10 gratis VPN services. Uitkiken dat je de bijbehorende aanbiedingen uitzet.

Reactie van Di Monica op 11 November 2012 op 12.36

Goedenmiddag, wat baal ik toch van mijn onkunde, want ik durfde cookies niet te accepteren, zoals Elly hierboven gedaan heeft. Blijkbaar kan dat dus gewoon? Bedankt voor een reactie, prettige dag, Monique

Reactie van Jacqueline (de Maat) Janssen op 11 November 2012 op 12.49
gisteren mijn computer helemaal gecleand, omdat er besmette cookies op zaten, waardoor ik niet meer op internet kon ! Blijft toch oppassen of regelmatig uitgebreide virusscan doen. M.vr.gr.
Reactie van Anne Titia Heuff op 11 November 2012 op 13.03

Dank Jacob voor de tip. Ik heb me zojuist aangemeld op Feedom-IP.com een Franse site met een Nederlands IP-adres. Wel even in net Frans je motivatie uitleggen.

Reactie van Leuntje op 11 November 2012 op 13.15

Wat is dit toch een handig forum! Dankjulliewel allemaal, ik ga de diverse links eens proberen. Bij mij werkte uitzendinggemist trouwens nog gewoon (gelukkig, want vanavond Boer zoekt vrouw!). Misschien regio-afhankelijk?

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden