Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hoe kun je die irritante reclameblokken weghalen van Outlook?

Zodra ik mijn outlook openmaak, wordt sinds twee dagen de helft van mijn scherm in beslag genomen door 4 reclame blokken 'contenu suggéré'. Vreselijk irritant. Iemand een idee hoe je dat kan weghalen? 

Weergaven: 5910

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20160331

Reactie van Victor op 31 Maart 2016 op 11.41

Nelleke,

Je moet gewoon een ander email programma gebruiken, bijvoorbeeld het gratis EM Client. Je moet alleen (misschien) je email adres veranderen als die eindigt op .com Het programma installeert zich zelf als je de toegangscode van je email account(s) hebt ingevoerd. Het programma is gratis voor 2 verschillende email accounts.

Reactie van jaap op 31 Maart 2016 op 14.27

adblock plus installeren

Reactie van Victor op 31 Maart 2016 op 15.06

@ Marc, Thunderbird kreeg op op mijn PC onder Windows 10 niet aan de praat.

@ Jaap, Ik betwijfel of Adblock helpt. Microsoft gebruikt embedded reclames die je niet weg krijgt.

Reactie van jaap op 31 Maart 2016 op 15.18

toch wel Victor in 99% van de gevallen (heel soms verkoopt Adblock een "doorgang" aan een adverteerder)

Reactie van Victor op 31 Maart 2016 op 15.39

@ Marc Het lukte niet omdat er iets niet goed ging met de privacy instellingen. Ik gebruikte vroeger Outlook maar ik ben erg tevreden met EM Client. Ik vind het een beter programma dan outlook.

@ Jaap Als Nelleke het probleem kan oplossen met AdBlock Plus dan is dat voor haar lijkt me de meest gemakkelijke oplossing. Maar er staat me iets bij dat niet alle browsers Add-ons of Plug-ins toestaan. Ik gebruik FireFox dus dan is er geen probleem. Maar lukt het ook bij andere browsers ?

Reactie van jaap op 31 Maart 2016 op 15.47

baadt het niet dan schaadt t niet ;-)

Reactie van Godfried Muhlenberg op 31 Maart 2016 op 17.52
Net maar eens mijn Outlook opgestart.
Hij haalt gewoon mijn mails binnen zonder een spat reklame.
(Moest er nog bij komen dat ik reklame voorgeschoteld krijg
bovenop mijn abonnements kosten van 99,- per jaar)
Reactie van Evert van der Weide op 31 Maart 2016 op 18.17

Gewoon Windows Livemail gebruiken, want dan heb je alle outlook-emailclients op je computer en geen reclameblokken. 

Op de computer kun je ook Outlook van de Officeserie gebruiken uiteraard, zoals Godfried.

Reactie van Matty Willigenburg op 1 April 2016 op 9.41
Outlook zonder reclame....maar dat moet je wel in je instellingen regelen!
En standaard "microsoft vraagt toegang tot...." Met NEE beantwoorden....
Reactie van George Mollenberg op 1 April 2016 op 10.15

Ik zou maar eens AD Block plus instaleren dat programma is direct bruikbaar voor alle andere bezoeken van websites en is goed instelbaar wat je wel en niet wild zien aan reclame en tijdelijk uit te schakelen. Ik zou ook nog een anti track programmaatje ernaast zetten

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden