Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hulp gezocht voor weblog over een leuke agrarische cadeauwinkel in Argentat

Bonjour. Ik werk als freelancer voor 'Boerderij' en heb vanaf 2010 weblogs en reportages over boeren in Frankrijk op dit forum gezet. Momenteel woon ik in Noorwegen en ben druk bezig al het materiaal over Frankrijk, wat nog op de plank ligt, af te ronden. Een van de onderwerpen 'nog te doen' is een leuke agrarische boetiek in Argentat (T-Xaintrie), gedreven door 2 Françaises en een boer die achter de schermen meedenkt. Het assortiment bestaat uit zeker 80 verschillende soorten T-shirts, allemaal eigen ontwerp, met agrarische opdruk. Het is niet allemaal 'Frans' wat de klok slaat; zo is er ook een geinig shirt met de opdruk 'Beef or not to beef'. Omdat deze winkel een leuke internetsite heeft met een postorderbedrijf, vind ik het leuk er een blog aan te wijden. Ze gaven ook aan dat verzending naar NL geen probleem zou zijn, mocht de Nederlandse lezer willen bestellen. Sept. 2010 heb ik dus ruim 20 leuke foto's in de winkel gemaakt, zowel van de eigenaressen als van het assortiment, dat naast de T-shirts uit allerlei cadeau-artikelen bestaat, met het onderwerp koe, kip, varken enzovoort. Ik had een vragenlijst in het Frans bij me, maar het was te druk in de winkel om de vragen te stellen. Omdat ik zo goed als geen Frans spreek, had ik in het Engels uitgelegd, dat ik de vragen per mail zou sturen. Dat was oké, zeiden ze. Ik stuurde de foto's en wel 3x de vragen (in nagenoeg foutloos Frans dacht ik), maar nooit geen reactie terug. De foto's zijn van een 'zware' kwaliteit en verstuurd met een gratis site voor zware bestanden. De Françaises hebben dit bestand dat ik 2x heb verstuurd, nooit gedownload. Hadden ze dit gedaan, had ik een bevestiging gehad. Jammer. Mijn mailadres zit wel in hun bestand, want ik krijg 2 a 3x per jaar een reclamemail van ze. Ik baal van deze blog die nog steeds niet geschreven is. Deze winkel bestaat al meer dan 10 jaar en het zou zo leuk zijn de lezer in Nederland te laten zien, wat er mogelijk is met agrarische cadeaus. Wie o wie vindt het leuk mij te helpen en deze dames en hun leuke winkel met een bezoek te vereren en de vragen te stellen? Of wie wil met hen bellen en de vragen telefonisch bespreken? Ik weet niet goed waarom zij later niet mee wilden werken... tijdens mijn bezoek in de winkel was het gezellig... ik ben er bijna 2 uur geweest. Ik kocht er een overall en cadeaus en kreeg een T-shirt van ze cadeau. Nu de blog nog... De site van het bedrijf is: 

Groet, Vera

Weergaven: 450

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120629, Limousin

Reactie van eric op 1 Juli 2012 op 12.51

Hallo Vera, ik ken één van de eigenaressen en wil wel eens navraag voor je doen. Eric

Reactie van Vera Wijnveen op 1 Juli 2012 op 13.55

Hallo Eric. Dat zou fijn zijn. Als jij erachter kan komen, waarom ze nu geen publiciteit willen (want dat wilden ze toen ik er was, wel), dan heb ik er vrede mee en is dat hoofdstuk ook weer af. Blijkt het 'niet reageren' een soort verlegenheid te zijn, en willen ze wel een weblog over hun bedrijf, stuur ik de vragen naar je toe. Bedankt alvast voor alle moeite. Groet, Vera

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden