NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Bonjour. Is er iemand, zijn er mensen die vóór 10/9 naar de Var/Provence gaan, met wie ik mee kan rijden? Uiteraard tegen een redelijke vergoeding. De plaats waar ik wezen moet, is St. Julien le Montagnier, maar de mensen waar ik naar toe ga, zijn bereid mij ergens op te halen, dus een plaats in de buurt, is ook goed. Groet, Vera Wijnveen

Weergaven: 347

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20120814, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Vervoer

Reactie van Vera Wijnveen op 15 Augustus 2012 op 7.51

Hallo Michiel. Bedankt voor je reactie. Morgen is inderdaad te kort dag.Groet, Vera

Reactie van Vera Wijnveen op 16 Augustus 2012 op 10.16

Bedankt Aletta voor je reactie, maar ik ga geen gebruik maken van je aanbod. Van Bergerac moet ik dan alsnog met de trein naar Aix, en de tijden zijn zo ongunstig dat ik een overnachting moet nemen. Rechtstreeks vanaf Maastricht gaat dan vlotter.

Reactie van Johan Stoffels op 26 Augustus 2012 op 21.39
Hi Vera, Ben je nog op zoek naar een lift nar de Var? Ik vertrek vrijdagochtend (31/8) vroeg vanuit Almere en rij dan via Maastricht naar Lorgues. Bedoeling in een dag .
Reactie van Vera Wijnveen op 26 Augustus 2012 op 22.04

Bedankt Johan voor je aanbod. Ik heb je zojuist een privé-bericht gestuurd dat ik in verband met een pas gekregen baan, de TGV heb geboekt voor de week erop. Ik wilde deze oproep verwijderen, maar zie zo gauw niet waar dat kan. Groet, Vera

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0