Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Goedemorgen, 

Is er misschien iemand op dit forum die een (werkende) Philips M7SAT 801 ter overname aanbiedt? 

Op een van mijn twee huidige ontvangers is alleen nog een knipperend 'on' te zien. 

Ook na meermalen de spanning van de ontvanger afgehaald te hebben is er geen verandering te zien. Ik ben dus bang dat ik (al na twee jaar...) aan een nieuwe toe ben. 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reacties.

Weergaven: 594

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20171011, Te Koop Gevraagd, Telecommunicatie

Reactie van Martin 71 op 11 Oktober 2017 op 14.01

OP marktplaats staat er een voor € 70,-

Reactie van Jako op 11 Oktober 2017 op 18.38

Laat ik daar even op reageren.

CD zal een MZ101 ontvanger 'aanbieden' tegen te duur. Deze ontvanger heeft geen smartcard, maar een ingebouwde beveiliging met vooral veel klachten. Ga nooit in op een dergelijk aanbod, maar probeer, precies zoals Ingrid doet, een vervangende ontvanger te bemachtigen die wel werkt en waarbij je je smartcard behoudt.

Reactie van Ingrid op 11 Oktober 2017 op 19.52

Dank voor jullie reacties, Martin 71, Els en Jako!

Omdat ik op dit forum wel eens eerder gezien heb dat mensen tweedehands ontvangers aanboden en ik in Frankrijk woon dacht ik: Ik probeer het eerst eens hier. Ik heb niet zo'n zin om weer € 125 of meer uit te geven aan een ontvanger van CD en de andere ontvanger die ik heb doet het al jaren zonder problemen. Ik heb met degene die ermee is opgehouden (die komt inderdaad ook van CD, Els) al vanaf het begin problemen...

Ik ga maar eens op Marktplaats kijken. 

Nogmaals dank! Ik wens jullie een fijne avond. 

Reactie van Gerard Boelen op 12 Oktober 2017 op 8.05

Volgens mij is er een software update geweest scakel de decoder aan een wacht een half uur misschien dat hij dan weer werkt.
Succes.

Reactie van Ingrid op 12 Oktober 2017 op 8.39

Dank voor de reactie, Gerard. Ik kreeg inderdaad op de andere decoder gistermiddag een update en mijn broer vertelde mij gisteravond dat hij dat ook had gehad. Helaas, degene die eerder al alleen op 'on' bleef staan doet dat nog steeds. Ik denk dat hij rijp is voor de poubelle...

Reactie van Henny van der Goot op 12 Oktober 2017 op 9.55

Ingrid: ik heb er eentje voor je. Mijn huis is nl. verkocht en ik heb al mijn abonnement opgezegd m.i.v. 27 oktober a.s. Je mag deze voor een heel zacht prijsje van mij overnemen. Mail mij op: hennyvandergoot@gmail.com

Reactie van Henny van der Goot op 14 Oktober 2017 op 15.26

HERHALING: INGRID: WIL JE SVP REAGEREN? 

Ingrid: ik heb er eentje voor je. Mijn huis is nl. verkocht en ik heb al mijn abonnement opgezegd m.i.v. 27 oktober a.s. Je mag deze voor een heel zacht prijsje (doos bonbons of zo) van mij overnemen. Mail mij op: hennyvandergoot@gmail.com

Reactie van Ingrid op 17 Oktober 2017 op 9.51
Beste Henny, Ik heb een paar dagen zonder internet gezeten, vandaar mijn late reactie. Ik heb je zojuist een e-mail gezonden.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden