www.nederlanders.fr

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Ik heb twee kaarten voor het concert van Muse in Parijs te koop. Ik kan zelf niet meer heen daarom wil ik ze graag verkopen. Het is in de stade de france en het is op 12 juni 2010. Het zijn kaarten op CAT 2, het zijn zit plaatsen maar wel naast elkaar en dicht bij het podium. Ik hoop dat ik er iemand anders plecier mee kan doen omdat het binnen een paar uur uit verkocht was. Ik verkoop ze ook alleen per 2 omdat ik niet met 1 kaart wil blijven zitten. Ik verkoop ze ver 180 euro ( voor 2 kaarten ) maar als er meer mensen geintreseert zijn, gaat de gene die het meeste bied er mee weg. Ik hoop snel wat van jullie te horen Muse fans :)

Weergaven: 101

Tags: (Klik voor berichten in dezelfde rubriek) Kunst en Cultuur, Parijs, Te Koop Aangeboden

Reactie van Floortje Schuurman op 4 Mei 2010 op 21.26
Ik ben zeeeer geinteresseerd, ik neem ze voor je vraagprijs!!! Mijn e-mailadres is floortje_es@hotmail.com. Houd me op de hoogte!!
Groetjes,
Floortje Schuurman
Reactie van Bernu Fikkers op 4 Mei 2010 op 22.04
Hoi Arienne. Mocht het met Floortje niet lukken, dan kan je ze wel aan mij kwijt. Gr, Bernu. bernu.eric@gmail.com
Reactie van Arienne van der Gaast op 4 Mei 2010 op 22.46
Zoals ik al gezegt heb : de hoogste bieder...
Reactie van Bernu Fikkers op 5 Mei 2010 op 9.32
Als je veel geld wilt verdienen Arienne, ben ik niet degene die je hebben moet. Veel plezeier Floortje!

Hieronder is plaats voor een reactie. Blijf bij het onderwerp. Wees constructief en vriendelijk. Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen. Het kan geen kwaad om mensen te bedanken voor hun welgemeende reacties. Onze huisregels ...

Je moet lid zijn van www.nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van www.nederlanders.fr

-

Google advertenties

© 2019   Gemaakt door: Anton Noë (beheerder).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden