WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Leuke baan gezocht bij Nederlands bedrijf in Frankrijk

Hallo, ik woon inmiddels alweer 15 jaar in Frankrijk en ben op zoek naar een baan waar ik de Nederlandse taal kan gebruiken. Ik werk momenteel als Senior Accountmanager bij een transportbedrijf, maar zal dit bedrijf binnenkort verlaten omdat ze gaan verhuizen en ik helaas niet mee kan ..
Ik woon in Amiens, en zou niet meer dan 50 kms van mijn woonplaats willen werken.
Misschien heeft iemand mij iets aan te bieden ?
Groetjes, irma

Weergaven: 2927

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Picardie, Werk Gevraagd

Reactie van HB Transport - Henk Berbee op 3 Mei 2010 op 9.40
Hoi Irma
Je komt uit het transport. Kijk eens op mijn site www.hbtransport.nl. Misschien kunnen we op een of ander manier samenwerken. Jij zoekt klanten daar in de buurt, die exporteren naar benelux of duitsland of spanje en ik zoek materiaal ervoor. Voel je er wat voor kunnen we misschien eens een gesprek hebben. met vr groet
Henk Berbee tel 06-53.3618.44
Reactie van Vincent van de berg op 3 Mei 2010 op 12.26
Hoi,

Jaren geleden ben ik ook in het buitenland gaan werken omdat ik graag wat meer internationale ervaring op wilde doen. Per toeval kwam ik toen ook in Frankrijk terecht (Parijs). Inmiddels werk ik al jaren bij hetzelfde bedrijf dat actief is binnen de telecom. Als wij vacatures hebben plaatsen wij die altijd www.buitenland-werken.nl Misschien kun je daar eens kijken en zit er iets tussen voor jou ?

Groetjes Vincent
Reactie van Irma Kuipers op 3 Mei 2010 op 22.20
Hallo Vincent, bedankt voor de tip, ik heb de website gelijk maar even bij mijn favorieten gezet.
Henk ook hartelijk bedankt voor je reactie, ik zal je gegevens bewaren, wie weet kan er nog eens iets uit voortvloeien.
Fijn om te zien dat de Nederlanders elkaar steunen !

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...