Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Donderdag 27 januari vanaf 18h00

Nederlandse TV programma's kijken in Frankrijk

Heden heb ik een programma gevonden om de TV programma's die we niet kunnen bekijken in Frankrijk te downloaden en alsnog te kunnen bekijken. Zie website: http://www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/

RTL heeft DRM beveiliging voor sommige programma's en er is een beta-versie van gemist downloader, die dat weer omzeilt. Ik ga het nu uitproberen en geef jullie deze informatie, want het blijkt al enkele jaren te bestaan. Het is maar dat je het weet,

Weergaven: 3558

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20130127, Telecommunicatie

Reactie van Frits Lili op 28 Januari 2013 op 8.50
Een heel simpel programmaatje is easy-hide-ip. Je kan daarmee een Nederlands ipadres uitkiezen, vervolgens ga je naar bijv. Rtl en klik je aan wat je wilt kijken. Werkt erg makkelijk en bij alle sites!
Reactie van Max Boret op 28 Januari 2013 op 10.13

Ik heb een satelliet ontvanger van Vu+., en een kaartje van Canaal Digitaal. In die ontvanger kan je een applicatie zetten, en dan alle programma's uitzending gemist van de publieke omroep als van RTL herbekijken.

Reactie van Fre@ op 28 Januari 2013 op 10.38

Goedemorgen,

Net dat programmaatje gedownload, maar dan? Op de regel ontstaat geen link om een programma (van RTL b.v.) te kunnen downloaden. Die moet ik dus zelf invullen, maar waar haal ik die vandaan?

En @Hans, die tip van jou, werkt die ook als je via een Frans netwerk wilt downloaden? En hoe kies ik een NL IP-adres uit?

Kortom: allemaal abacadabra, ik denk voor de meesten van ons. Zou geweldig zijn als er meer uitleg bij kan komen, waarvoor bij voorbaat mijn dank!

Reactie van Sprengers Frank op 28 Januari 2013 op 12.08

Mijnheer Boret ,ook wij hebben een Vu+Duo en zijn tevreden gebruikers,alleen gebruiken we niet alle mogelijkheden blijkt uit Uw bericht.Zou U ons uit kunnen leggen hoe die genoemde applicatie in de ontvanger gezet kan worden?

Antwoord kan evt.ook naar email: frathe21@orange.fr (om deze site wat te ontlasten)

Met vriendelijke groeten,

Frank Sprengers

Reactie van Frits Lili op 28 Januari 2013 op 12.12
Je kan daar in de lijst kiezen uit allerlei landen, je kiest vervolgens een nederland adres en keert terug naar je webbrowser. Daar ga je naar de site (internet is trager maar heeft, bij ons, geen moeite met de filmpjes) en je kan gewoon kijken!
Reactie van Frits Lili op 28 Januari 2013 op 12.13
En het werkt inderdaad met een frans netwerk!
Reactie van Fre@ op 28 Januari 2013 op 19.42

Nog even Hans, ik ben er nog niet uit. Ik denk dat we elkaar verward hebben met het woordje "het". Toen ik zei dat ik het progje gedownload had, bedoelde ik de Gemistdownloader. Daar had ik die vragen ook over (heb ik nog steeds niet op kunnen lossen).

Daarna kwam jij met de tip van die EasyHide en dat progje is een betaald progje, las ik, want de tryal is maar voor een paar dagen. Is die van jou ook een betaalde versie? Want alleen dan kan je gebruik maken van de keuze van meer landen dan in de tryalversie vermeld worden (en daar staat NL niet bij).

Mag ik je nogmaals vragen naar meer details? Bij voorbaat weer hartelijk dank!

Reactie van Frits Lili op 28 Januari 2013 op 20.03
Ik heb ondertussen de betaalde versie maar in de trial zat wel nederland. Ik heb het van deze site http://www.easy-hide-ip.com/

Bij gemist downloader: je gaat naar uitzending gemist bijv. Daar kies je de serie uit die je wilt zien. Boven in je adresbalk komt dan een link: deze link kopieer je en plak je in de balk bij de gemist downloader.

Stel je vragen gerust!
Reactie van Jacob op 28 Januari 2013 op 20.17

Bij gemistdownloader de website opzoeken van het programma en dan ctr C voor kopieren en vervolgens ctr V voor plakken. Als voorbeeld hier "Ik hou van Holland"  http://www.rtl.nl/xl/#/u/284e5ed4-fcde-3404-be6f-84fc71e8e130/

Reactie van Fre@ op 28 Januari 2013 op 22.38

@Hans, allereerst mijn dank voor al je hulp! Blijkbaar heb ik van een andere website het progje genomen, want ondanks dezelfde naam, is het een andere site. Wist ik niet, dus de mijne heeft niet de keuze voor NL. Heb inmiddels via support gevraagd naar NL adressen en hoop snel wat te horen van ze.

@Jacob, fijn dat je me verder info gegeven hebt over die Gemistdownloader. Ik heb inderdaad problemen met de DRM. Heb jij daar toevallig antwoord op hoe die te omzeilen?

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden