Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

ik wilgraag weten of er nederlanders wonen in omstreek Massy Palaiseau 91. Ik woon sinds 52 jaar in Frankrijk en ben 72 jaar. Wekelijks intvang ik het blad de Libelle en wil die graag doorgeven. Met vr groeten

Weergaven: 688

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120226, Contact Gezocht, Ile-de-France

Reactie van harriet thijssen-eysink smeets op 27 Februari 2012 op 13.51

beste strid,

ik woon in 78, en kom 1x per maand in fleury-mérogis. als je het leukl vindt kunnen we een keer afspreken als ik in de buurt ben. vr. groet, harriet

Reactie van astridvos op 27 Februari 2012 op 20.28

Bedankt voor je  lieve reactie Waar woon je precies?Als je in de buurt van Massy bent zou ik het leuk vinden je te ontmoeten En misschien onbeleeft mag ik je leeftyd vragen ?groetjes astrid

Reactie van Chaimae75 op 1 April 2012 op 0.41

Leuk he de Libelle! Ik lees het altijd met veel plezier. Mijn moeder is ook abonee en zamelt ze altijd op voor mij en als ik het heb uitgelezen geef ik het weer door aan andere Nederlandstalige in Frankrijk.

Wat knap dat u nog vloeiend Nederlands kunt schrijven na 52 jaar in Frankrijk!

Reactie van astridvos op 1 April 2012 op 20.42

aan Chaimae75 Bedankt voor je mailtje Naaraanleiding van myn oproep heb ik een lieve nederlandse dame ontmoet vlakby in de buurt En haar ouders zyn bly met de libelles Van haar hebik ook andere boeken kunnen lenen .Na 52jr voel ik me nog steeds nederlands Ik lees veel en probeer de taal by te houden Ga af en toe naar holland voor specialiteiten ,als ik terugkom is de autokoffer vol Groetjes astrid

Reactie van Chaimae75 op 2 April 2012 op 23.34

Beste Astrid,

Leuk om te horen dat u een nederlandse dame hebt ontmoet bij u in de buurt.

Zelf woon ik in de 15mme en volgens mij wonen hier helemaal geen Nederlanders :(  .

En wat de nederlandse lekkernijen / specialiteiten betreft, ik weet er alles van....  Bij mij is het precies dezelfde verhaal. Met een kofferbak vol stroopwafels, speculaas en Nederlandse kaas rij ik weer terug naar Parijs.

Groetjes Chaimae

 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden