Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!

Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Graag wil ik nederlandse boeken weggeven van verschillende soorten. Kan ik iemand hier bly meemaken? Ik woon in 91300 by Antony Massy longjumeau, uiteraart kunt u die by my afhalen Met vriendelyke groeten astrid

Weergaven: 368

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20120308, Ile-de-France, Kunst en Cultuur, Te Koop Aangeboden

Reactie van astridvos op 10 Maart 2012 op 11.23

hallo suzy Ik heb in kelder een grote doos staan Met nederlandse boeken ,van verschillende auteurs Amerikaans Engelse enz in het nederlands vertaalt Of die auteurs bekent zyn  weet ik niet Z e zyn my gegeven in de loop der tyd  en ik wilde die zonder enigste pretentie weggeven groeten astrid 

Reactie van Gabrielle Barreveld op 10 April 2012 op 12.47

Hallo Astrid.

Wij verblijven in Picardie-Somme, ik heb een bericht geplaatst dat ik graag  Nederlands-talige boeken wil ruilen.

Jouw idee vind ik een goed initiatief en neem dat graag over.

Mag ik vragen of je al veel boeken kwijt bent?

Fijne dag en vriendelijke groet

Gabrielle

Reactie van astridvos op 10 April 2012 op 13.58

hallo gabrielle  Ik heb doormiddel van deze site kennis gemaakt met een nederlandse dame ,die vlakby my woont en we geven elkaar tydschriften en krantjes Haar ouders komen vaak over en de volgende keer krygen ze een carton boeken van my die ze in nederland uit kunnen delen ,eventueel goed doel, want niemand heeft er hier interesse voor .bedankt vvor je mailtje groetjes astrid

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden