Veel gezondheid en geniet van de rust in deze tijden van sociale isolatie!!
NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Gisteren is mijn nieuwe Frankrijk-vlog 'Bonjour Andy' gepubliceerd op Youtube, inclusief Franse ondertiteling. In deze eerste aflevering breng ik een bezoek aan bedevaartsoord 'Le Puy-en-Velay in de Auvergne. Volgende week, in het tweede vlog, ga ik in de Camargue op zoek naar sporen uit mijn jeugd aan de hand van oude 8mm films van mijn vader. 

Dit is de link naar het filmpje over Le Puy: https://www.youtube.com/watch?v=xRBsxViLdSI

Er is ook een speciale Fabebookpagina voor het nieuwe vlog: https://www.facebook.com/BonjourAndy/

Actie Mod.: In overleg met en op verzoek van Andy is hier de embedded versie.

 


Weergaven: 1143

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20170921, Kunst en Cultuur

Reactie van Dierenthuis Bourgogne op 22 September 2017 op 12.43

Ik heb ervan genoten,Andy...mooi gedaan!Zo kan ik ook wat van de andere streken meegenieten,want een dierenopvang is "thuis zijn bij/voor de dieren".

hartelijke groet,

Ingrid

Reactie van Andy Arnts op 22 September 2017 op 21.02

Veel dank voor jullie positieve reacties. Volgende week verschijnt weer een nieuw vlog!

Reactie van Frank Dekker op 22 September 2017 op 21.59

zeer mooie video woon zelf in saint pierre duchamp kom regelmatig in le puy. Heb vorige week een poging gewaagt om de trappen naar boven te gaan. Helaas moest ik halvewege stoppen wegens gezondheid problemen, maar ik geef niet op ga het weer proberen binnenkort ik wil het met eigen ogen zien hoe mooi de kerk is. 

Reactie van Theodora Besse op 23 September 2017 op 8.24

"Alwéér een blog", dacht ik, "je kunt uren, dagen, maanden, jaren vullen met het lezen van blogs, die iedereen zo nodig moet produceren. En deze Andy wil ons nu ook nog verblijden met een vlog."

Toch nieuwsgierig geworden nam ik een kijkje. Ik moet bekennen dat ik het hele filmpje gefascineerd heb zitten kijken en luisteren! En dat ik al uitkijk naar het volgende! De onverwachte ontmoeting met de NL non vond ik heel leuk, maar de schitterende beelden van Le Puy zijn indrukwekkend. Je krijgt echt een goed beeld van de stad.

De ondertiteling van Jeroen Sweijen had ik af en toe nodig, want het geluid kon beter, maar dat kan ook aan mijn slechte gehoor liggen.

Hopelijk Andy, laat je even weten wanneer er weer een nieuw filmpje uitkomt. Want voor mij is het nu: Au revoir Andy! 

Reactie van Michael op 23 September 2017 op 14.20

Hallo Andy,

Leuke vlog, met een tikkeltje humor erin en ook nog een blozende non;-)....dat kijkt altijd leuker! Ik was benieuwd of je die drone-opnames ook zelf hebt gemaakt, die zijn echt fe-no-me-naal! Ben benieuwd naar je volgende vlog...

Fijn weekend,
Groet, Michael

Reactie van El Burro Català op 23 September 2017 op 17.59

Ha Andy, wat een leuk verhaal, mooie beelden enzovoort. Ons 'Franse' leven is begonnen in Le Puy destijds. Dat maakte het voor mij helemaal bijzonder. Ik verheug me op de volgende 'aflevering'.

Reactie van Andy Arnts op 24 September 2017 op 11.20

Michael, de drone-opnamen zijn weliswaar met dezelfde soort drone gemaakt die ik zelf ook gebruik, maar deze beelden zijn van mijn Franse collega Gauthé. Het duurt in Frankrijk vaak maanden voordat je toestemming hebt om binnen de bebouwde kom te mogen vliegen en zeker als het gaat om cultureel erfgoed is het lastig om een 'oké' te krijgen. Hoe Gauthé dat geflikt heeft heb ik hem maar niet gevraagd ;-)

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

CORONA | COVID-19

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0