WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Met veel genoegen presenteer ik hierbij twee nieuwe vlogs:

1) In de Bourgondische dorpen Meursault en Semur-en-Auxois ga ik op zoek naar mooie wijnen, sporen van Louis de Funès en ontmoet ik de leukste vrouwelijke postbode van Frankrijk.

2) In een sfeervolle zwart-wit reportage over het Concours d'Elégance, dat afgelopen weekend plaatsvond op Paleis Soestdijk, neem ik je mee langs schitterende oldtimers en futuristische modellen van Peugeot en Citroën.


Veel kijkplezier!


Weergaven: 554

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20190829, Bourgogne, Kunst en Cultuur, Vervoer

Reactie van Theodora Besse op 29 Augustus 2019 op 12.42


Wat leuk weer! Allebei de filmpjes weer met veel plezier bekeken!

Ik vroeg me wel af waarom het tweede filmpje in zwart-wit was. 

Reactie van Andy Arnts op 29 Augustus 2019 op 13.16

Hi Theodora,

Ik wist dat jij als trouwe volger als eerste zou reageren ;-) Dank je wel! Waarom de tweede film in zwart-wit is? Tja, om het nostalgische effect wat te benadrukken. Het was afgelopen zondag trouwens ook bloedheet op Paleis Soestdijk. In zwart-wit valt dan ook minder op dat je een rooie kop van de hitte hebt ...  

Reactie van Theodora Besse op 29 Augustus 2019 op 16.12


Van de hitte of van het bier? (Grapje.) Leuk idee om de verleden tijd in zwart-wit vast te leggen.

Deze kaart kreeg ik toevallig pas geleden met m'n verjaardag van m'n kleindochter (26) en haar vriend, die waren overgekomen uit Nederland. Plus cadeautje.


Reactie van Jos van den Hout op 30 Augustus 2019 op 8.47

Andy ik heb weer genoten van je bijdrage en zie weer uit naar de volgende.

Met weemoed denk ik terug aan je presentaties over de begraafplaatsen van Parijs!

Reactie van Johan Berends op 30 Augustus 2019 op 14.56

Nog even een paar maandjes wachten dan rij ik met mn oldtimer naar ons Frans stulpje

Reactie van Dick Dijs op 31 Augustus 2019 op 9.52

andy arnts Wat een plezierig begin van het weekend, dankzij uw vlog over de Bourgogne. In zeven minuten prachtig gevangen waarom ik van Frankrijk hou - mede ook door de goed gekozen muziek(jes). Een vlog om op te slaan (dat heet toch downloaden?), om nogmaals te bekijken en om kennissen (en dergelijk gespuis) warm te krijgen voor dit schitterende land. Ik ga snel uw andere vlogs bekijken. Veel dank!

Reactie van Andy Arnts op 31 Augustus 2019 op 14.59
Un grand merci Jos, Johan en Dick voor jullie hartverwarmende reacties! Ik maak die vlogs met heel veel plezier, en als je dan als dank dit soort berichten krijgt, dan móet ik er wel mee doorgaan ;-)
Reactie van Susan op 31 Augustus 2019 op 18.12

ha Andy net het eerste filmpje bekeken ga ik even door sturen aan vrienden hier bij mij , ik heb weer genoten en vooral van de postmadam, heerlijk .

Reactie van Jan Linnemann op 1 September 2019 op 12.59

Dag Andy. Ik heb weer genoten van je vlog's. Meursault. De betere wijnen. Vooral witte. Dat van het Concours d'Elegance is ook mooi. Ik heb het gemist, anders had ik het ook bezocht. Ze maken mijn dag weer goed.Ik kijk weer uit naar je volgende vlog.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...