Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ik probeer getrouw mijn opzet op te geven bij https://www.net-entreprises.fr/ en ik kan niet inloggen. Ofwel ik kom in een scherm om een nieuw paswoord aan te vragen; vul alles in en dan wordt de voornaam van mijn vrouw gevraagd en dan error rencontrée.

Kan contact opnemen met de beheerder en dan Cette page est introuvable. Wordt geadviseerd de nieuwste browserversie te gebruiken en die gebruik ik al. Wat nu???

Er is geen email of telefoonnummer dat ik hun kan contacten  

Weergaven: 725

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20180211, Geldzaken, Overheid, Telecommunicatie

Reactie van edith janzen op 11 Februari 2018 op 15.31

Bij urssaf heb je vermoedelijk een account, zo niet kun je er opnieuw een aanmaken. Daar stel je de vraag via het mail programma. Ik krijg doorgaans na 2 dagen een antwoord. Als je kwartaalaangiftes doet, dan was 31 januari de laatste kans, doe je maandaangifte, dan heb je nog even. De vraag naar de voornaam van je vrouw is de controle vraag, het lijkt erop dat je inloggegevens nog gewoon intact waren. Ik meen me te herinneren dat je op papier libre een aangifte kon doen, met een cheque erbij (aangetekend). Maar dat kan ook al afgesloten zijn, omdat ze geen cheques meer willen hebben. Sterkte ermee

Reactie van debbie beumer op 11 Februari 2018 op 16.28

Ik had hetzelfde , en kreeg dit antwoord: 

Bonjour,

 

J'accuse réception de votre mail du 15/01/2018 concernant votre connexion au portail déclaratif de net-entreprise.

 

Je vous informe que l'Urssaf n'est pas compétente dans l'attribution ou le déblocage de votre mot de passe. Vous devez prendre contact avec l'assistance de net entreprise au 0 820 00 05 16.

 

Je reste à votre disposition pour tout renseignement complémentaire.

 

Cordialement.

Maar toen ik nogmaals inlogde werkte alles naar behoren, ik heb dus niet hoeven bellen. Maar misschien hebt u iets aan het nummer

Reactie van Theodora Besse op 11 Februari 2018 op 18.38

Bij mij werkte het perfect. Maar ik log altijd in via 

https://www.net-entreprises.fr/lautoentrepreneur/accueilgeneriquemd...

Probeer dat eens. Succes.

Reactie van Evert van der Weide op 11 Februari 2018 op 18.56

Eveneens geprobeerd Theodora, maar die wordt direct doorgelinkt naar net-engtrepirse en dan heb ik weer hetzelfde probleem 

Reactie van Theodora Besse op 11 Februari 2018 op 19.48

Dus heb ik het zelf ook maar even geprobeerd. Inderdaad kwam ik via mijn link op die foute pagina terecht. Maar ik ben niet voor één gat te vangen. Ik had nog een andere link opgeslagen. En die werkte feilloos. Ik geef hem hierbij:

https://portail.net-entreprises.fr/

Hopelijk is dat niet dezelfde pagina als jij hebt geprobeerd. In ieder geval lukte het bij mij toen zonder problemen om in te loggen en bij Déclaration te komen, al ziet alles er heel anders uit dan voorheen.

Ik hoop dat het jou via deze link nu ook lukt.

Reactie van Nathalie de Wilde op 12 Februari 2018 op 9.12
Bent u auto entrepreneur? Ik doe zelf altijd mijn aangifte door via de site van auto entrepreneur te klikken links op declarer et payer,dan kom je vanzelf of de juiste pagina terecht ( wel dan nog Siret et naam invullen)
Reactie van Theodora Besse op 12 Februari 2018 op 9.29

Dat heb ik hierboven al geopperd, maar dat bleek niet te werken. Ook bij mij niet. Probeer het eens, Nathalie, dan zie je het vanzelf.

Reactie van Evert van der Weide op 12 Februari 2018 op 12.10

Theodora,

Werkt nog steeds niet. In Chrome kan ik niet verder en in Explorer komt telkens de error.

Reactie van Evert van der Weide op 12 Februari 2018 op 12.10

Zelfs Edge geprobeerd en hetzelfde probleem.

Reactie van Theodora Besse op 12 Februari 2018 op 12.52

Heel vreemd, Evert! Ik weet niet wat je bedoelt met "kan ik niet verder". Ik gebruik altijd Chrome en ik kom met mijn link op deze pagina terecht. Dat moet bij jou toch ook zo gaan. Dus hoezo kom je niet verder? Heb je wel de juiste inloggegevens? En het juiste SIRET-nummer van 14 cijfers? Sorry dat ik dat vraag, maar ik snap gewoon niet dat het bij mij wel lukt en bij jou niet.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

PLAATS BERICHT...

COVIDNIEUWS

SPONSOR | ENTREPRISE

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden