Nederlanders in het buitenland vinden elkaar via www.nedergids.nl

www.nederlanders.fr

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Onderzoek naar Nederlandse verhuurders in het buitenland (Afstudeeropdracht)

Beste Nederlandse verhuurder,

Mijn naam is Bart Walbeek en ik studeer aan het ROC Rivor in Tiel.

Voor mijn opleiding loop ik op het moment stage bij het bedrijf Easy Rental Software. Bij dit bedrijf voer ik ook mijn eindexamen opdracht uit.

 

Voor mijn examen doe ik onderzoek naar het verhuurproces van Nederlanders in het buitenland. Hiervoor ben ik op zoek naar respondenten binnen de doelgroep die deze enquête willen invullen.

Mijn vraag aan u is, wilt u misschien de tijd nemen om deze enquête in te vullen?

 

In ruil voor uw medewerking ontvangt u per e-mail 10 verhuurtips van collega verhuurders waarmee u mogelijk uw verhuurproces en omzet kunt verbeteren.

Klik hier om de enquête in te vullen


Het invullen duurt gemiddeld 4 minuten, daarna ontvangt u de 10 verhuurtips om de verhuur te verbeteren, alvast heel erg bedankt! Groet Bart Walbeek

Weergaven: 517

Tags: (Klik voor berichten in dezelfde rubriek) 20190313, Onderwijs

Reactie van Theodora Besse op 13 Maart 2019 op 22.54


Goede korte enquête. Gemakkelijk in te vullen. Jammer dat op het laatst het emailadres wordt gevraagd om de 10 tips te kunnen ontvangen. Daar stink ik niet in. Die 10 tips hadden ook getoond kunnen worden na het versturen. Enfin, ik heb hem ingevuld en verstuurd, maar zonder emailadres.

Succes!

Reactie van Jan en Martine op 14 Maart 2019 op 9.45

Hi Bart,

Net als Theodore je enquête ingevuld, ook zonder email adres achter te laten... 

Ik mis de mogelijkheid om bij een aantal vragen meerdere opties aan te kunnen vinken?

Succes!

Reactie van victor riemers op 14 Maart 2019 op 15.24

Mag ik vragen waarom jouw forumnaam dan anders is dan je echte naam?

Zoiets wekt toch wantrouwen?

Reactie van Bob van der Plas op 14 Maart 2019 op 15.26

Beste Victor, ik begrijp de verwarring. We hebben mijn account (Bob van der Plas) gebruikt om dit bericht te posten. Ik ben de stagebegeleider van Bart Walbeek. Die heeft nu ook een eigen account maar tot gisteren was dit niet zo. Groet Bob & Bart.

Reactie van Bob van der Plas op 14 Maart 2019 op 15.29

Beste Theodora en Jan en Martine,

Het toevoegen van het e-mailadres is wat ons betreft niet verplicht, maar wel erg handig om de verhuurtips naar toe te mailen. We kijken nog naar een andere manier om de tips makkelijker toegankelijk te maken. Groet Bob & Bart

Reactie van Juliette op 15 Maart 2019 op 7.15

Hallo Bob en Bart. Als je als (professioneel) verhuurder een rondom tevreden mens ;-) bent moet je in jullie enquête toch zeggen wat er beter kan. Ik heb een goede bezetting, mijn reserveringssysteem en website bevallen me prima, men weet mij heel goed te vinden en ik heb vaak terugkerende gasten. Ik zou echt niet weten wat er qua die onderwerpen nog beter kan. Zou fijn zijn geweest als dit vakje er ook bij stond of als je het antwoord leeg mag laten. Succes met jullie enquête!

Hieronder is plaats voor een reactie. Blijf bij het onderwerp. Wees constructief en vriendelijk. Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen. Het kan geen kwaad om mensen te bedanken voor hun welgemeende reacties. Onze huisregels ...

Je moet lid zijn van www.nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van www.nederlanders.fr

-

Google advertenties

© 2019   Gemaakt door: Anton Noë (beheerder).   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden