WebT@lk KennisC@fé
 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Online cursus over cultuurverschillen Nederland - Frankrijk

Hoi, ik hoop dat ik dit hier mag delen 
Aanstaande maandag start ik met een gratis online training over cultuurverschillen tussen Nederland en Frankrijk. Er zijn inmiddels 91 aanmeldingen en wie weet is het ook iets voor jou?
De afgelopen 5 jaar ben ik zelf regelmatig tegen cultuurverschillen aangelopen. Sommige zorgden voor grappige en hilarische momenten, bij anderen kon ik wel door de grond zakken. Ik heb me regelmatig heel 'dom' gevoeld omdat ik de situatie niet begreep.
Het herkennen en begrijpen van cultuurverschillen is belangrijk voor de aansluiting met je omgeving en de mensen om je heen. Dat is de reden dat ik hier nu een online training over maak. De vragenlijst die hier eerder in te vullen was gebruik ik daarvoor als basis. Het eerste keer dat deze cursus wordt gegeven en is daarom nu gratis te volgen. Meer details vind je via: https://forms.gle/GzKYCYy7B6Tf6MJk7

Weergaven: 876

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20200214, Cursussen en Opleidingen, Kunst en Cultuur

Reactie van Anton Noë, beheerder en gastheer op 14 Februari 2020 op 0.52

Hallo Aimée,

Wat een leuk initiatief, een online cursus cultuurverschillen!

je eerste vraag lijkt me te zijn gericht aan de Beheerder van het forum. Dus hier het antwoord:

Ja, je mag dit bericht plaatsen en zolang het een bericht is zonder commerciële bedoelingen. Voor berichten (advertenties e.d.) met een commerciële doelstelling vragen wij aan de plaatsers daarvan om een bijdrage aan de instandhouding van deze website.   

Veel succes met deze oproep!

Reactie van Marcel op 14 Februari 2020 op 23.26

Leuk initiatief, ik klikte door op de link. Ben geen lid van Facebook en wil helemaal geen rommel van die site toegestuurd krijgen. Ook even de achterliggende website bekeken. Toen besloten niet mee te doen, dat is geen kritiek maar wel een aanrader als je je eerst even wil verdiepen in de achtergrond van ´gratis’. 
Ik wens je veel succes met dit initiatief  Aimée. 

Reactie van Aimee van Hooff op 15 Februari 2020 op 12.01

Hoi Marcel, bedankt voor je reactie! Jammer dat je niet meedoet. Het klopt dat er een website achter zit waar ik geld mee verdien. Maar deze cursus is echt gratis hoor, omdat ik er ook nog veel van te leren heb. Bedankt voor je succeswensen! Hartelijke groeten, Aimée 

Reactie van Theodora Besse op 15 Februari 2020 op 17.15


Ik had me al opgegeven, want leuk initiatief. Ik vind die achterliggende website niet zo erg, maar Facebook! Waarom Facebook, als je zelf een website hebt? Er zijn bosjes mensen die de pest hebben aan Facebook. Net als ik. Heb me dus weer laten uitschrijven. Jammer.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...