Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Kijk een bij de Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!                                                                                                                               Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Ik ben op zoek naar Nederlanders die in MARSEILLE werken of wonen en die mij een beetje wegwijs kunnen maken. Ook zoek ik een baantje, maakt niet uit wat in de omgeving dat ik naast mijn project kan uitvoeren om mijn franse taal te verbeteren en voor wat geld uiteraard....

Wie kan mij helpen!

Groetjes Marieke van Sambeek

Weergaven: 576

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Contact Gezocht, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Werk Gevraagd

Reactie van Corine op 19 November 2010 op 12.35
Hoi Marieke,
Ik zelf woon vanaf augustus in marseille, ik werk hier als au pair.
Via school heb ik wel wat mensen ontmoet maar ik zou het ook leuk vinden om kennis te maken met Nederlanders die in Marseille wonen.
Als je interesse hebt om een keer af te spreken hoor ik het graag.
Groetjes Corina

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden