Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Kijk een bij de Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!                                                                                                                               Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Hallo, wie kan mij helpen! Ik zoek in de buurt van Marseille unieke, mooie exposties ruimtes. Ik ben bezig een project op te zetten om beginnende kunstenaars uit Nederland de mogelijk te bieden om te laten exposeren op unieke locaties in Marseille en omgeving. Het liefst zou ik het project wxillen koppelen aan Marseille Culturele Hoofdstad 2013. Verder Heb ik nog een project ART RENTING hiervoor zoek ik bedrijven, organisaties, instellingen die kunst van beginnende kunstenaars uit Nederlaand tentoon willen stellen. Ik hoop van harte dat iemand mij op weg kan helpen met nuttige tips, ideeen alles is welkom.

Groetjes Marieke van Sambeek

Weergaven: 218

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Kunst en Cultuur, Provence-Alpes-Côte d’Azur

Reactie van Bart Weijland op 26 Oktober 2010 op 8.59
Goeiemorgen Marieke,
ik raad je aan om eens op de Friche de la Belle de Mai rond te neuzen.
Een oude tabaksfabriek, enerzijds omgebouwd tot "cultureel centrum", anderzijds high-tech bedrijven, met veel plaats en een juppen-bevolking.
Veel start-ups die wel in zijn voor nieuwe initiatieven,
Reactie van Paulien Joustra op 26 Oktober 2010 op 9.45
Ook toevallig, ik gaf zojuist dezelfde tip in combinatie met een antwoord op de oproep "op zoek naar Nederlanders en werk in Marseille"...
Prettige dag allemaal !
Reactie van Marieke van Sambeek op 26 Oktober 2010 op 10.24
Dank je voor de reactie. Ik heb daar al een kijkje genomen veel juppen weining aandacht en al helemaal niet mogelijk om daar in je eentje een ingang te vinden. Maar absoluut wel een instelling waar ik mee wil werken. Maar ik blijf de moed er in houden en het beggint al aardig wat vorm te krijgen dus wie weet nu nog een simpel baantje :)
Reactie van Bart Weijland op 26 Oktober 2010 op 10.59
als je in de buurt bent wil ik je best aan een aantal mensen voorstellen, maar vervolgens moet je zelf netwerken, ik heb daar een gloedhekel aan.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden