Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ik heb sinds enige tijd een Domino van Orange. (type A523 van Huawei) Dit is voor mij heel handig wanneer ik op reis ben in Frankrijk. Ik kan dan gewoon op mijn notebook mijn werk op het internet blijven doen. 

In de Orange winkel is mij verteld dat ik ongeveer 2 uur per dag kan internetten. Mijn vraag is nu of iemand weet hoe je kan nakijken hoeveel internettegoed je nog hebt en hoe je dit kan opwaarderen. In de winkel zei een verkoopster mij dat opwaarderen niet kon maar ik heb ergens op deze site gelezen dat het weer wel kon.

Al vast mijn dank voor de reacties.

Weergaven: 1938

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20140407, Telecommunicatie

Reactie van jaap op 7 April 2014 op 12.22

Je kunt "inloggen"  in je Domino en je (min of meer reele) verbruik inzien. (inlognummer staat in je gebruiksaanwijzing dus bij www. in te tikken, het begint meestal met 192.

Opwaarderen kan welzeker, staat ook in je gebruiksaanwijzing. Koop een recharge Let's Go van 10 of 20 Euro voor resp 1 of 2 GB in de Orange-winkel/super of sigarenboer.

Reactie van Lena op 7 April 2014 op 13.52

Je kunt met een smartphone via internet opwaarderen. Simkaart uit de domino in je telefoon doen en naar orange.fr. (Je moet wel een Franse bankrekening hebben.) Anders koop je inderdaad gewoon een nieuw kaartje, heel makkelijk te verkrijgen. Groet, Lena.

Reactie van Hans van den Berge op 7 April 2014 op 17.55

Beste Lena en Jaap,

hartelijk dank voor jullie reacties. Ik ben nu weer een paar dagen in Nederland maar ik ga het straks gelijk uitproberen.

Fijne dag verder. 

Groeten,

Hans

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden