NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Regio's en departementen van Frankrijk leren

Bericht van een lezer:

Al tijden volg ik jullie informatieve site en al tijden zocht ik een betere manier om de regio's en departementen van Frankrijk te leren kennen. Dat heb ik nu gevonden op deze plek :

Het leren van departement-nummers kan ook, door zelf een kopie van de kaart te maken en de namen aan te vullen met de cijfers. Ik vind het vooral erg leuk dat er een online-highscore spel achter zit. Maar je kunt ook op vele manier deze info leren, zoals je kunt zien.

Mij helpt het enorm, dus voor degene die hier ook behoefte aan hebben willen jullie misschien hier aandacht aan besteden? [...] Overigens heb ik er geen enkel belang bij deze aktie, ik doe het slechts omdat ik zeker weet dat ik niet de enige ben en de maker van de laatste kaart (op mijn verzoek) 'departementen van frankrijk' er een plezier mee terug wil doen.

Vriendelijke groeten en succes met de site,

Weergaven: 1185

Rubrieken,klik voor meer berichten in dezelfde rubriek

20150204, Cursussen en Opleidingen

Het is niet mogelijk op dit bericht te reageren

Uw bijdrage aan de instand- houding van het forum

Google

© 2019   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0